2777
2789
میخوام رک ب شوهرم بگم بخاطر این نمیام تو با کارات مارو بی ارزش کردی

حالا نه رک که جبهه بگیره یه مقایسه اجمالی کن و مهربانانه بگو مثلا منم دوس داشتم دوروز داداش اینجا بود از همون... چیزهایی که خونه فلانی آورد خونه منم می‌آورد 

به نظرت چرا نیاورد 

ارو م ها نه با دعوا که گارد بگیره که قاطی کنه بگه مثلا تو چشمت فلان یا بهمان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم کسی که بلد نیس و براش جا افتاده بی معرفت و دس خالی باشه هیچ جوره یاد نمیگیره هر کار کنی همسرت ب ...

همسرم چطوری بشون بفهمونه؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
2804

عزیزم قشنگ زندگی منو داری تعریف میکنی......با این تفاوت که من جاری ندارم...من ۴ تا خواهر شوهر و یک برادر شوهر دارم+پدر بزرگ شوهر و مادر بزرگ شوهر...پدر شوهر مادر شوهر...من عروس سال ۸۲ هستم.وقتی عروس این خانوادهدشدم همه زنده....مجردو محصل بودن......پدر بزرگ فوت کردشوهر من جمع کردصفر تا صد....مادر بزرگ به همچنین...خواهرهاو برادر مدرسه رفتن ،دانشگاه رفتن خرجشونو شوهر من داد....خواهرها عروس شدن شوهر من خرج کرد و اونا رو سروسامون داد..ساختمون درست کردیم با پدر شوهرم شریکی .پدر شوهرم ۳ طبقه رو زد به اسم خودش...میوه ی شب عید..شب یلدا...هر سال با شوهر منه....پیاز،،سیب زمینی،خیار،گوجه بصورت کیسه ای و سبدی هر ماه به عهده ی شوهر منه.....همه باهم مسافرت میریم۴-۵ تا ماشین.خرج سفر با شوهر منه...خلاصه سرتونو درد نیارم،،خرج صفر تا صد زندگیشون به گردن شوهر منه....بماند که پدر شوهرم زنده است و فوق العاده پولدار...مال مارو خرج میکنه مال خودشو پس انداز.که بعد فوتش به دختراش زیاد ارث برسه که دختراشو نگهدارن.....شوهرم اسکل....ببو گلابی...غلام حلقه بگوش....حالا شما بگو من بدبختم یا شما؟

عزیزم قشنگ زندگی منو داری تعریف میکنی......با این تفاوت که من جاری ندارم...من ۴ تا خواهر شوهر و یک ب ...

عکس العمل شما چیه؟ 

برای شما راحت خرج میکنه شوهرت؟ 

اگه ی مدت نری خودشون دعوت میکنن؟اینجوری نباشه که ی مدت نری بعد خودت پاشی بری اون وقت باید بمونی تا د ...

نمیدونم 

ولی احتمالا شوهرم بشون میگه زنگش بزنین دعوت کنین

من پوستم کنده شد تا پاشونو بریدم 

حتی جاریم میومد خونمون برگشتنه میگفت پول اژانسمو بدین ندارم 

دروغ 

بخوام تعریف کنما یه کتاب میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من پوستم کنده شد تا پاشونو بریدم حتی جاریم میومد خونمون برگشتنه میگفت پول اژانسمو بدین ندارم دروغ بخ ...

چطوری بریدی

چطوری بریدی

جنگ دعوا 

اعصاب خوردی 

چند سال توی گوش شوهره خوندم اینا چتربازن اینا فلانن 

متوجه نمیشد 

انگار جادو شده بود 

دیگه انقدر گفتم تا فهمید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
درکت میکنم شوهرت خیلی گذشتش زیاده و ابنجوری تربیت شده از خودش میزنه برا اونا، حتما برا توام همینکارو ...

ن والا برای من اینجوری نیست 

2809