2777
2789

زندگیتون چجوری شد اون ادم کی بود؟

ن مریض میشن ن میمیرن ی اتفاق بیفتع سریع سرپا میشن بخدا قسم ظالم سالم دیدم خیلی دیدم بابا خودم عالم ادم همسایع ها فامیل از دستش آسی ان خون ما را کردع ت شیشع دیگ مریضی روحی روانی گرفتیم من و مادرم جفتمون دس پامون میلرزع ی خواب با ارامش نداریم مث سکتع ای ها یهو شوک وارد میشع بهمون میپریم بالا بخدا زجر میکیشیم چزا نمیمیرع چزا هییچش نمیشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

اونم بگه تو نباید بگی، 

و بالوالدینه احسانا یعنی همین، 

قید نیاورده حیا ، یعنی تا زنده ان،

شرط نذاشته خوش خلق باشند یا مذهبی و مومن باشن، 

حتی نگفته وبالابوین، گفته بالوالدینه، چون اب تو عربی پدر زن و عمو و ... هم گفته میشه، گفته والدین، نگفته وبالوالدین عدلا، یعنی با عدل باهاشون رفتار کن، گفته احسان، منظور از احسان یعنی حتی اگه اون هم انجام نداد تو انجام بدی،

و اذاخذنا میثاق بنى اسرائیل لاتبعیدون الا الله و بالوالدین احسانا و ذى القوبى و الیتامی و المساکین و قولو الناس حسنا و اقیموا الصلوه و اتوا الزکوه ثم تولیتم الا قلیلا منکم و انتم معرضون . سوره بقره / 83

این آیه چند نکته داره

1- پرستش خداى بى همتا و اینکه در برابر هیچ معبودى جز خدا سر تعظیم فرو نیاورند. و اذا اخذنا میثاق بنى اسرائیل لا تعبدون الا الله( اول به خدا اشاره کرده یعنی بین حرف والدین و خدا تفاوت بود، حرف خدا رو گوش کن)
2- درباره پدر و مادر نیکى کنید و بالوالدین احسانا( یعنی بعد خدا حواست به پدر و مادر باشه)
3- نسبت به خویشان ، یتیمان و مستمندان نیز به نیکى رفتار نمایید. و ذى القربى و الیتامی و المساکین
4-با مردم با روش خویش ملاقات کنید و سخن نیکو بگویید.
5- نماز را برپا دارید توجهتان در هر حال به خدا باشد. و اقیمو الصلوه( خداوند بعد از بندگی خودش گفته پدرو مادر، بعدش گفته خویشان و بعدش گفته مردم جامعه و در مرحله بعد گفته نماز و زکات، یعنی حواستون باشه نماز بخونید ولی احسان نکنید به والدین صریح آیه قرآن و زیر سوال بردی
6- زکات بدهید، در حق محرومان جامعه کوتاهى روا مدارید و از آنها غفلت نکنید. و اتواالزکاه