2777
2789

من دخترم چهل روزشه هم شیر خودم و بهش میدم هم روزی سه وعده شیر خشک ۳۰میل 

الان یه سوال دارم ممکن با همین مقدار کمم از سینه بیفته؟

با اینکه بیشتر وقتا شیر خشک هم که میخوره تهش باز سینه رو‌میگیره بعد میخوابه 

کسی تجربه داشته؟؟؟ دوتاش باهم به نوزادش بده

فقط شیشه شیرتو جوری انتخاب کن که سریش خیلی شباهت ب سینه مادر داشته باشه وگرنه با این معمولیا عادت میکنه ب شیشه 

برا من که پسرم اینجوری شد و دگه سینه منو نگرفت

خستم از این همه نشدن ها 🥲

بله میشه گفت حتما این اتفاق میفته

بچه من رفلاکس داشت به دستور دکتر اینکارو کردم، فقط ۶ ماه شیرمادر خورد اونم به زور و اصرار من. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط شیشه شیرتو جوری انتخاب کن که سریش خیلی شباهت ب سینه مادر داشته باشه وگرنه با این معمولیا عادت می ...

بعد چند وقت دیگه سینه شمارو نگرفت؟

شماهم بهش کم میدادین شیر خشک ؟؟

2805
بله میشه گفت حتما این اتفاق میفتهبچه من رفلاکس داشت به دستور دکتر اینکارو کردم، فقط ۶ ماه شیرمادر خو ...

یعنی دیگه بعدش اصلا سینه رو نگرفت

من خیلی کم بهش شیر خشک میدما بازم ممکنه نگیره؟

بچه های من از سینه زده نشدن ولی بدبختی شیرم خشک شد و کلن شدن شیر خشکی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بعد چند وقت دیگه سینه شمارو نگرفت؟شماهم بهش کم میدادین شیر خشک ؟؟

پسر من زردی داشت به مقدار زیاد میدادم شیر خشک 

یعنی از ۴ روزگیش۶۰ سی سی میخورد ولی سینه خودمم میدادم دگه کم کم سینه مو نگرفت

خستم از این همه نشدن ها 🥲

یعنی دیگه بعدش اصلا سینه رو نگرفتمن خیلی کم بهش شیر خشک میدما بازم ممکنه نگیره؟

بله 

من همون روزی ۳ بار هم نمیدادم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

با مکیدن بدن مادر تحریک میشه به تولید شیر

با دادن شیر خشک نم نم شیر مادر خشک میشه

من بچه اول شیر خودم و شیر خشک دادم بعد ۷ماه خشک شد و کلن شیر خشکی شد

بچه دوم کامل شیر خودمو دادم بعد ۵ماه چون شیرم کم بود کنارش فرنی و حریره و.. دادم که سیر شه

تا ۲سالگی خورد..

بچه اولم خیلی ضعیفه..

بچه دومم مثل اون نیست و قوی تره..

شیر خودتو بده.. بعد ۴،۵ماهگی با لعاب برنج و فرنی و حریره بادوم و..کم کم شروع کن به جبران کمبود شیر.. بعد 6ماه که دیگه میتونه نم نم همه چی کنار شیر بخوره

قرص شیرافزا بخور و چیزایی که مقوی هست و شیرتو زیاد کنه بخور

ای بابا چه بد ولی من بهش سینه رو میدم نمیزارم شیرم خشک بشه

اگه شیر داری نده 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
😕😕😕پس دیگه بهش نمیدم به نظرتون شب ها هم بهش به شیشه ندم؟اخه وزنش کم بود دنیا اومد یکم وزن بگیره ب ...

هرچیزی رو در مورد بچه ت فقط و فقط با دکترش مشورت کن. اینکه من بگم بچه م جون گرفت عمه و خاله بیان بگن نه بهش اب قلم بده این یکی بگه من از ۳ ماهگی غذا دادم و فلان هیچ کدوم برات فایده نداره. فقط ببین دکتر چی میگه.

با مکیدن بدن مادر تحریک میشه به تولید شیربا دادن شیر خشک نم نم شیر مادر خشک میشهمن بچه اول شیر خودم ...

اخه من بهمن میخوام برم دانشگاه 

میخوام بزارم پیش مادرم فکر میکنم کم کم شیر خشکی میشه هرکاری کنم 

ولی دلم میخواد وقتی خودم هستم شیر منو بخوره

شیر خشک رو با قطره چکان یا قاشق بدی بهتره . یا سوراخ سر شیشه شیر رو خیلی ریز کنی به راحتی نخوره . چون اگه به راحتی اونو بخوره دیگه تنبلی میکنه و سینه رو نمیگیره

2810