2777
2789
عنوان

رفته بودم تزریق یک بچه بود حاضر نبود سرنگ بزنه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 34 پست
عزیزم خودت مادر هستی؟؟؟؟؟منم پریروز توی ی مرکز سونوگرافی بودم یه پسر بچه ۵ ۶ ساله میخواست سونو بده و ...

اونکارم نمیکرد پا ب پای بچه ام گریه میکرد بازم قضاوت میشد

کلا انگار مادرا همیشه مقصرن

❤️کار بر no aks هستم❤️.            ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

دست از سر این مادرای فلک زده بردارید

من کاربر آقام ولی حس میکنم یه جوی راه افتاده و تو همه ی مجازی مادر هارو تحت فشار روانی گذاشتن

مادر باید این کار رو بکنه

مادر باید اون کار رو بکنه

مادر باید آموزش نترسیدن بچه از آمپول بده!

آموزش آخه 

این مادرای بیچاره رو کم تحت فشار روانی بذارید و حس ناکافی بودن بهشون بدید و مطمئن باشید اون مادر از صد تا مثل شما بیشتر خیر و صلاح اون بچه رو میخواد و شاید اون لحظه کنترل از دستش خارج شده

تو نحوه تربیت بقیه سرک نکشید و راه و روشتون رو بذارید برای فرزند پروری خودتون

کاربر آقا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کنید پسرم ۴ ساله بود رفتیم آزمایش مثل آدم بزرگ رفت انجام داد اومد بدون ذره ای گریه و ...بچه ها ...

دختر منم برا واکسن و امپول میبرم بی صدا میره انجام میده تشکر میکنه میاد بیرون رسیدیم خوکه گریه میکنه

ولی پسرم بچه بود چون بچه اولم بود و تجربم کن واسه امپولو همه چیش بحدی ناراحت میشدم و خودمم گریه میکردم ن میزاره امپول براش بزنیم ن واکسن ن دندون پزشکی

این نتیجه اشتباه خودم بود

از نظر من ربطی بهم نداشتنچ رفتاری از نظر شما درسته در این شرایط

به نظر منم رفتار اون بچه که فحش میداده بازم نتیجه کار و تربیت مادره بوده و انقدر عادی بوده که در جوابش فقط میتونسته بخنده وگرنه همین الانم خیلی از مادرا گفتن بچه های ماهم میترسن ما میخندیم که یعنی چیزی نیست تموم میشه 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
2804
به نظر منم رفتار اون بچه که فحش میداده بازم نتیجه کار و تربیت مادره بوده و انقدر عادی بوده که در جوا ...

اخه دیگه راجب فحش چیزی نگفت

من گفتم شاید فحشی نبوده

والا فحش ک دیگه ی چیز عادیه گویا

تو مدرسه ها بچه ها فحشایی میدن ک من ردم نمیشه تکرار کنم مدارم ابتدایی

واقعا فاجعس

بچه هام میگن مامان فلانی فحشای پیر مردی میده