2777
2789
عنوان

هیشکی راجب امتحانای دی بزرگسالان اطلاعی ندارع عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست
اسی حرص نخور منم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم گفته بودن سه بیاری قبولی میتونی از تبصره استفاده کنی

وای خداکنه😭

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نگران نباش ایشالا قبول میشی دانشگاه چی قبول شدی؟

ایشالا عزیزم 

زیست شناسی شیراز 

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدثنم من خودمم بزرگسالان امتحان دادم ولی بنظرن مثل امتحانایه دیگع بود فرقی نمیکنه ها انقدر سختش میک ...

خیبلی سختهه بدون معلمم امتحانا خب نهایی دیگه برا همه بچها نهایی چه بردگسالان چه مدارس روزانه 

سختهه واقعا بدون معلمم  من کلا سال اخر بزرگسالان بودمم

2805
سه که خوبه دیگه حرص خوردن نداره یکم حایی کلاس ریاضی نمیتونی بری؟

اخه مطمئن نیستم که با 3 بشه اگه نشه به فنا رفتم دیگه دانشگا نمیتونم برم

من فقط میخوام از خونه برم 

در حد 3 4 نمره بلدم بنویسم ولی استرس دارم خیلی 

خیبلی سختهه بدون معلمم امتحانا خب نهایی دیگه برا همه بچها نهایی چه بردگسالان چه مدارس روزانه سختهه ...

در2نفرین

🤣اسی ی دونه که خوبه من شیش هفتا درسو افتاده بودم پدرم در اومد انقدر رفتم امتحان دادم شبانه

🤣🤣🤣🤣😭عاشقتمممممم 

منم چهار تا افتادم سه تاش تک ماده زدم ریاضی حتی شرایط تک ماده هم نداشتم😂😂هنوز یدونههه تک ماده دارم اونم ایشالا برا ریاضی 

🤣🤣🤣🤣😭عاشقتمممممم منم چهار تا افتادم سه تاش تک ماده زدم ریاضی حتی شرایط تک ماده هم نداشتم😂😂هنو ...

مگه چندتا میشه تک ماده زد؟ من فکر کنم سه تا زدم کلا  تک مادهامو مدرسه شبانه استفاده کردم 

مگه چندتا میشه تک ماده زد؟ من فکر کنم سه تا زدم کلا تک مادهامو مدرسه شبانه استفاده کردم

کلا تو دبیرستان 4 تا میشه

من همش گذاشتم برا 12 ام😂

نترس بابا همین سه هست من قبلا امتحان دادم الکی به خودت استرس نده

وای خداکنه🥲🥲🥲🥲