2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ازدواج‌کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 91 پست
😂😂😂حالت خوبه خواهرم؟کجاتندمیری؟من نگفتم بدکاری کرده به نظرمن هیچ‌ ایرادی نداره من حتی نمیدونم‌واق ...

بیا مادرشوهرتو داخل تاپیک شناسایی کردم اسی.. محو شو سریع.. 🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

وقتی دیدی که دیگه شک نمیشه عذاب میشه برای ادم

الان همش میگم نکنه باز باهمن ،شوهرم مشکوک میزنه همش میاد از مادرم تعریف می‌کنه میگه اگه کار زشتی کنه دست خودش نیست چون از نظر عقلی میگه مشکل داره،میگم چطور مشکل داره خیلی هم حالش خوبه دوست خودشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان همش میگم نکنه باز باهمن ،شوهرم مشکوک میزنه همش میاد از مادرم تعریف می‌کنه میگه اگه کار زشتی کنه ...

خیلی سخته شرایطت ولی به نظرم جدایی راحتتره  

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

خوب کاری کردی ازش چیزی نپرسیدی دلیلش هر چی که هست فقط به خودش مربوطه شوهرت چه کاره است که واسه مادرش تصمیم بگیره و عصبانی بشه دنیا چه بد شده دیگه کوچکتر بزرگتر واسه بعضیا مفهوم نداره بچه ها چه پررو شدن 

الکی ایستگاه ملتو نگیر.برو رد کارت

چی میگی،فکرمبکنی همه مثل مادرخودتن؟خواهرام به مادرم میگفتن دست بردار از سر دامادش چی میخوای از جونش،وقتی دخترت سر زندگیشع،شوهرمم چندسال پیش با عصبانیت تمام میومد خونه به من می‌گفت به اون مادر ج ...ده ات بگو دست از سر من برداره،چی میخواد از جون من همش بهم زنگ میزنه ،شرف نداره جلو همکارم که فامیلمه بهم زنگ میزنه،شوهرم بهم می‌گفت مادرت مقصره دست منو کشید آوردخونه گفت بیا تو چایی بخور حالا دخترمم میاد،من اون روز خونه خواهرم بودم اتفاقی اومدم دیدم صحنه رو،حالا تو کل فامیلهای نزدیکمون پیچیده یکی میگه شوهره مقصره یکی میگه مادره،ولی کل فامیل به من گفتن دیگه اسم همچین مادری رو نه بیار ،نه خونش برو نه آدرس خونتون بده بهش،منم به شوهرمبا عصبانیت گفتم مگه من با بابای تو هستم که تو با ننه من هستی؟!!

[QUOTE=360469928]چه شوهر وحشتناکی داری[/QUOTEفامیلام فقط منو خرکردن که نداشته طلاق بگیرم به خاطر بچه هام،حتی یه بار قصد کردم برم طلاق بگیرم جلومو گرفتن خاله هام به خاطر آبروی خودشون که خواهرشون همچین کاری کرده

زندگیه متاهلی رو دوست داشتم ولی از وقتی شوهرم ومادرم خیانت کردن بهم حالم از متاهلی بهم میخوره

دخترت خوب شد دل درد داشت ؟ 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
2810