2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم 

این تاپیک 10 دقیقه از وقتتون رو هم نمیگیره ولی اثرش روی کل روزتونه    

بیاید امتحان کنیم تا شما هم به معجزه ی اش پی ببرید  

توجه کنید/// میتونید همه ی موارد گفته شده رو بخونید اگر هم نه چندتاشو بخونید ولی همه اش باهم 15 دقیقه هم نمیشه ولی روزتونو میسازه

روزتونو با 5 تا صلوات برای سلامتی و فرج اقا امام زمان پر برکت کنید 

5 تا صلوات + فاتحه برای تمای شهدا از صدر اسلام تاکنون به خصوص شهید  محسن حججی  به نیت اینکه روزی پر از سلامتی و اتفاقات و حال خوب برای خودتون و خانواده هاتون و همچنین روزی که بتونید بیهوده هدرش ندید و به کار هاتون برسید و کارهاتون برکت داشته باشه  .

برای همدیگه هم به نیت حاجاتشون 4 تا صلوات بفرستید

((در کل میشه 14 صلوات))      

+فاتحه برای شهدا

+ یک ایت الکرسی       

+14 بار لا إله إلّا اللّه    

+ 14 بار ذکر استغفار (( أَسْتَغْفِرُ ٱللَّٰهَ رَبِّي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ))      

+5 بار ذکر(( لا اله الا انت سبحانک إنّی کنت من الظالمین.))

+14 بار  ٱلْحَمْدُ لله رَبِّ ٱلْعَالَمِینَ      

+7 بار  یا ارحم الراحمین

+ 3بار ذکر  فَسَيَكْفيكَهُمُ اللَّهُ وَ هُوَ السَّميعُ الْعَليمُ 

+ 3 تاسوره توحید هدیه به امام زمان 

+سوره حمد

+سوره ناس

+سوره فلق

+(34) مرتبه «اللَّه أکبر»

+(33) مرتبه «الحمد للَّه»

+(33) مرتبه «سبحان اللَّه».

+5 بار یا صاحب الزمان ادرکنی 

دعا برای همدیگه فراموش نشه لطفا برای منم مخصوص دعا کنی

فرستادید لایک کنیدبدونم استقبال شده فردا هم بزارم باهم بخونید 

اگر شما هم نظری دارید بگید

دعا برای من فراموش نشه محتاج دعا با قلب های پاکتون هستم   

اگر دوست داشتید یه صلوات هم برای حاجاتم بفرستید 

با تگ دوستانتون در ثواب این کار خیر شریک باشید

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

@hehesksms    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

@rahmani_afagh    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@rahmani_afagh

سلام صبح بخیر خواهر جونم😍😍🥰🤗💕💕💕

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
2805

@l    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا به نیت خیرت تلاشت قدمات زحمتات برکت بده عزیزم🥰امام زمان عج یه لحظه نگاهشونو ازت برندارن ان شاءالله

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
سلام صبح بخیر خواهر جونم😍😍🥰🤗💕💕💕

سلام صبح شماهم بخیر روزت پر از اتفاقات  قشنگ     

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا به نیت خیرت تلاشت قدمات زحمتات برکت بده عزیزم🥰امام زمان عج یه لحظه نگاهشونو ازت برندارن ان شاءا ...

ممنونم از دعای خیرت مهربونم   عزیزدلی     

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسم الله الرحمن الرحیم 

این تاپیک 10 دقیقه از وقتتون رو هم نمیگیره ولی اثرش روی کل روزتونه    

بیاید امتحان کنیم تا شما هم به معجزه ی اش پی ببرید  

توجه کنید/// میتونید همه ی موارد گفته شده رو بخونید اگر هم نه چندتاشو بخونید ولی همه اش باهم 15 دقیقه هم نمیشه ولی روزتونو میسازه

روزتونو با 5 تا صلوات برای سلامتی و فرج اقا امام زمان پر برکت کنید 

5 تا صلوات + فاتحه برای تمای شهدا از صدر اسلام تاکنون به خصوص شهید  محسن حججی  به نیت اینکه روزی پر از سلامتی و اتفاقات و حال خوب برای خودتون و خانواده هاتون و همچنین روزی که بتونید بیهوده هدرش ندید و به کار هاتون برسید و کارهاتون برکت داشته باشه  .

برای همدیگه هم به نیت حاجاتشون 4 تا صلوات بفرستید

((در کل میشه 14 صلوات))      

+فاتحه برای شهدا

+ یک ایت الکرسی       

+7 بار لا إله إلّا اللّه    

+ 7 بار ذکر استغفار (( أَسْتَغْفِرُ ٱللَّٰهَ رَبِّي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ))      

+5 بار ذکر(( لا اله الا انت سبحانک إنّی کنت من الظالمین.))

+7 بار  ٱلْحَمْدُ لله رَبِّ ٱلْعَالَمِینَ      

+7 بار  یا ارحم الراحمین

+ 3بار ذکر  فَسَيَكْفيكَهُمُ اللَّهُ وَ هُوَ السَّميعُ الْعَليمُ 

+ 3 تاسوره توحید هدیه به امام زمان 

+سوره حمد

+سوره ناس

+سوره فلق

+(34) مرتبه «اللَّه أکبر»

+(33) مرتبه «الحمد للَّه»

+(33) مرتبه «سبحان اللَّه».

+5 بار یا صاحب الزمان ادرکنی 

دعا برای همدیگه فراموش نشه لطفا برای منم مخصوص دعا کنی

فرستادید لایک کنیدبدونم استقبال شده فردا هم بزارم باهم بخونید 

اگر شما هم نظری دارید بگید

دعا برای من فراموش نشه محتاج دعا با قلب های پاکتون هستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اجی منو بیزحمت تک میکنی همیشه؟دمت گرم خوندم حاجت روا باشی ،

اره عزیزدلم میشه ممنونم همچنین شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسم الله الرحمن الرحیم این تاپیک 10 دقیقه از وقتتون رو هم نمیگیره ولی اثرش روی کل روزتونه بیاید ...

سوره حمد ،ناس ،فلق هم باید ۳ بار خونده بشه یا ۱ بار

خودمون ی جا،دلمون ی جا،فکرمون هزاررررررجا

سوره حمد ،ناس ،فلق هم باید ۳ بار خونده بشه یا ۱ بار

بایدی نیست بستگی به خودتون داره التماس دعا عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2809