2777
2789

معلمم و همکار معلمم از من خوشش میومد 

من ۳۳ هستم اون ۲۸ ساله

کلا بیبی فیس اینا هستما اخلاقمم همینطور

خیلی باهم هماهنگ بودیم اخلاقی اینا

پارسال منو میخاست باباش مخالفت کرد

باز بعد هفت هش ماه دوباره اومد گفت فقط تو رو میخام راضیشون کردم 

منم گفتم باشه وارد فازای دوس داشتن کرد منو، یهو گفت بابام زد زیر همه چی مخالفه سنمونه

من به هر سختی که بود قبول کردم

جالبیش اینه گفت بمون عین دو تا دوست تو مسائل کاری به هم کمک کنیم گفتم باشه علی رغم اینکه دختر مذهبیم

دو هفته از این مسائل عشق و عاشقی و خواستگاری نگذشته برگشت گفت از یه همکار جدیدمون خوشم اومده جور کن اشنا شم باهاش🥹🥹

ببینید اگر خودتون دوستش دارید با اون ازدواج کنید بهتره.

عزیزم تموم شد دیگه 

گفت بابام راضی نیست منم نمیخام دلشو بشکونم

الان از یکی دیگه خوشش اومده با وقاحت تمام اومده میگه شمارشو پیدا کن اشنا شم باهاش 

هم کلاس جدیدمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
عزیزم تموم شد دیگه گفت بابام راضی نیست منم نمیخام دلشو بشکونمالان از یکی دیگه خوشش اومده با وقاحت تم ...

خب ،مردها مثل ما نمیتونند فقط به رابطه احساسی پابند باشند ودوست دارند تشکیل خانواده بدن ومنتظر نمیمونند.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خب ،مردها مثل ما نمیتونند فقط به رابطه احساسی پابند باشند ودوست دارند تشکیل خانواده بدن ومنتظر نمیمو ...

عزیز من با تشکیل خانوادش مشکلی ندارم که بره بکنه

اینکه با پررویی تمام میاد میگه شمارشو چه جکری گیر بیارم کمکم کن فلان

بعد با تو هم اشناش میکنم اینا یه ذره دور از انسانیته

اونم ادمی که ادعا فرهنگ و فرهیختگی میکنه و فک میکنه خودش فقط فهمیده س 

و گرنه من مشکلی با ازدواجشون ندارم

عزیز من با تشکیل خانوادش مشکلی ندارم که بره بکنهاینکه با پررویی تمام میاد میگه شمارشو چه جکری گیر بی ...

مردها دیدگاهشون با ما زنها فرق داره

اینقدر کارهاشون عجیبه که بعضی وقتهافکر میکنم شوهرم سرش را کرده زیر برف وعملی انجام میده، خیلی رفتارهاشون کودکانه هست.

مردها دیدگاهشون با ما زنها فرق دارهاینقدر کارهاشون عجیبه که بعضی وقتهافکر میکنم شوهرم سرش را کرده زی ...

به هر حال اینا نشون دهنده یه سری تروماها و آسیب های روانی هستش

اینکه یک فردی تا دو هفته پیش جزئی ترین مسائل رو باهات برنامه ریزی میکرد برای یک عمر زندگی و یهو از یکی دیگه خوشش بیاد البته ممکنه پیش بیاد مشکل من اینه که

وقیحانه بدون نادیده گرفتن احساسات طرف بیاد بگه فقط خودشو تو چشمم خوار و خفیف کرد

بدم نشد درکل

و دلیلشم این باشه که احساس گناه میکنم

درحالی که فقط صحبت های ما کاری بود

فقط نشون دهنده عقده و حقارت هاش هس

به هر حال اینا نشون دهنده یه سری تروماها و آسیب های روانی هستشاینکه یک فردی تا دو هفته پیش جزئی ترین ...

درسته

همه ما آدم ها درست رشد نمیکنیم

درستههمه ما آدم ها درست رشد نمیکنیم

اره درسته همه ناقصیم و همینم قشنگه به شرطی که بدونیم کامل نیستیم

ولی زندگی با ادمایی که فک میکنن فقط خودشون درستن و کاملن و برای هر کارشون حتی اشتباه هم یه توجیهی دارن خیلی سخته