2777
2789
عنوان

خواسگار هم قد تردید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 51 پست

من خودم قدم کوتاهه خواستگار داشتم قدش کوتاه بود ۱۶۵ اینا. رد کردم خیلی هم لاغر بود و کوتاهترم به نظر میرسید. نمیخوام خیلی بلند باشه ولی دیکه اینقدرم کوتاه باشه بچه هامون هم مثل خودمون میشن. 

ظاهر در حدی که تو ذوقت نخوره مهمه. 

آقا من میخوام ترک کنم🤦 بیکار میشم سرم تو گوشیه. اگر منو دیدید اینجا دارم تاپیک گردی میکنم دعوام کنید. مگر اینکه خودم تاپیک زده باشم و سوال داشته باشم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید خصوصیات اخلاقی و رفتاریشو تماما بسنجی 

ببینی اصلا تفاهم دارید 

بعدش ب قد و اینا فکر کن 

من ازت میخوام خیلی خوب بهش فکر کنی و خودت تصمیم بگیری 

ولی به نظر من اگه همه چیزش اوکیه فقط هم قد خودته ، عیبی نداره باهاش ازدواج کنی

چون الان ادم خوب خیلی کم پیدا میشه بیشتر دنبال دو دره بازی هستن

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
2804

سلام .بستگی به معیارهای خودتون داره 

من و همسرم هم قدمون ظاهراً اندازه ی همه من ۳ ۴ سانت بلندترم .بعد از جلسه ی خواستگاری اولیه و جواب مثبت فهمیدم چندان واسم مهم نبود ولی چند سال اول زندگی  کنار هم که راه می‌رفتیم مدام نگاه میکردم چه طور به نظر میایم .البته هیکل خیلی مهمه اگه استخوان بندی مرد خیلی درشت تره و خانم لاغر اصلا قد به چشم نمیاد .الان ۱۳ ساله داریم زندگی میکنیم و خوشحالم به خاطر قد همسرم را رد نکردم اون موقع ۲۱ سالم بود و معیارم فرق میکرد الان کاملا بهش رسیدم اخلاق و هماهنگی بین دو نفر خیلی مهم تره .قد و هیکل و اندام همون چند سال اول به چشم میاد  

میگم نکنه بعدش مقایسه کنم زده بشممرد قد بلند هیکلی دوس داشتم همیشه

اخه چرا همتون مقایسه میکنین🥴نمیدونم این چه خصلتیه تو وجود خانمها همیشه مقایسه میکنن.قد بلند به تنهایی کاری نمیکنه اگه همه چیش خوبه .یه مدت باهاش برو و بیا شاید برات مهم نبود تا باهاش نباشی متوجه نمیشی 

فک کنم فقط منم که به قدوقیافه طرف اهمیت نمی دم خواهرمن اخلاق ورفتار شخصیت طرف براتون مهم باشه

مگه گفتم اخلاق مهم نیس

پسرا چطور دنبال زیبایی و هیکلن

منم چیز بدی نگفتم فقط ذهنیتم همیشه اینه مرد لاغر بلندتر باشه نگفتم ک مدل باشه

نمیگم قدو قیافه  مهم نیست...اتفاقا اوایلش مهم به نظر میاد...اما بعد چند وقت میفهمی هیچییییییی به اندازه اخلاق  و تربیت مهم نیست...

میشه با مرد هم قد خودت زندگی کنی مثل هزاران آدم دیگه اما با مردی که بهت احترام نمیزاره یا اخلاق نداره نمیشه زندگی کرد

خصوصیات دیگم مهمه ولی بایدباخودت فکرکنی آیامن میتونم رفتیم تویه جمعی باافتخاربگم این همسرمه یانه چون سرقدش خجالت بکشم  بهتره بگم بستگی به خودت داره هرکس یه معیاری رومهم ترازبقیه میدونه واینکه باخودت فکرکنی یه همسری طبق معیارهای ایده آلت پیدامیشه نیس هرکدوم خاستگارایه چی کم دارن حالااین خوبه قده مثلامن خودم باهمسرم ازدواج‌ کردم چون ازهمه لحاظ اخلاقی ومذهبی ومالی و..عالی بودبهم میخوردیم مشکلی که داشت این بودشهرش یه شهردیگس وکمی چاق بود البته چاق نمیشه گفت هیکلی ولی من این سبکی دوس داشتم فقط مشکلم یه شهردیگش بودکه چون دیدم معیارای دیگش خوبه کناراومدم که دورازخانواده ودانشگاه وزادگاهم باشم..

اسی ردش کن  بیا عروس ما شو داداشم دو متره😂🤣

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍
2809