2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست با اینکار شوهرم چیکار کنم وکالت میخ

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 52 پست
درسته ولی زورم داشت که ماهم نداریم یه بار فروختم گولم زد رفت زد به اسم مادرش بار دوم‌گولش رو نخوروم‌ ...

بگو وکالت چی میخوای من ک مث مادرت مفت مفت مال گیرم نمیاد با پول خودم میخری بعد از منم وکالت میخوای 

یبار سفت و سخت جلوش وایستا تا دیگ این قضیه تموم شه 

کافیه شل بگیری دیگ تااخر عمر باید کنار بیای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به هیچ وجه کوتاه نیا چون در آخر خودت میبازی

اگر هم وکالت میخواد باید تو محضر ثبت بشه که نصف پول هر چی که خریده از تو بوده ی جور رسید ازش بگیر و ثبت کن

بگو من خودم بدم ولی پولم خوبه

حالا که اینجوریه و سرت به حساب کتابه منم مثل خودت میام جلو

و اینکه حتما و صد در صد خانوادت در جریان بگذار 

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
وکالت بدم سواری که نصفش پول من بود با هزار دعوا به اسمم زد وکالتش رو بدم‌که مال اونه

شوهرت از لحاظ استقلال رای آدم نرمالی نیست . این کار رو نکن که وکالت از تو میگیره میره همه رو میزنه به اسم مادرش . اگر خدای نکرده اتفاقی هم افتاد خانوادش دیناری به تو و بچه هات نمیدن ‌.بهترین کار اینه که مهریت اجرا بذاری هرچه داره ازش بگیری . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2805
شوهرت از لحاظ استقلال رای آدم نرمالی نیست . این کار رو نکن که وکالت از تو میگیره میره همه رو میزنه ب ...

اینکارو تو خانواده های ما جانیوفتاده فامیل هستیم بخاطر خانواده ام هم شده نمیتونم اینکارو بکنم ولی بقول شما نمیشه وکالت بدم امکان داره بره اونم بزنه به اسم مادرش اعتمادی نیست نمیدونم چی بگم بهش که بیخیال وکالت من بشه

چرا اصلا کمک میکنی؟ بگو مامانت اصلا چکاره ی این زندگیه که بی چون و چرا باید چیزی به اسمش باشه

حتی به اسم شوهرتم نباید باشه باید به اسم تو باشه! 

نکنه فکرکردن شما خدایی نکرده جای مغزت جلبک تو سرته بری کارکنی پول دربیاری که بشه سرمایه واسه مادرشوهر؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
میدونم خانواده اش میگن نکن نکنه زنت یروزی بره بعد اینم پیش من میگه نه اگه بکنم دهکم میره بالا دروغگ ...

یه مدت همش دور شوهرت باش و باهاش مهربونی کن و حرفش روگوش بده وبحث باهاش نکن و بد خانوادش رو نگو‌ کم کم نرمش کن 

بگو من اگه ماشین به نامم زدی تو پولش شریک بودم بعدم من زنت و مادر بچه هام اسم مادرشم اصلا نیار

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اینکارو تو خانواده های ما جانیوفتاده فامیل هستیم بخاطر خانواده ام هم شده نمیتونم اینکارو بکنم ولی بق ...

نباید هم بکنی 

اگه مهریه بزاری اجرا بعد میگن دیدی درست گفتیم و زنت قابل اعتماد نیست 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
2809