2777
2789

برو خداتو‌شکر کن حسابت دست یکی دیگه نیفتاده حالا ی رمزو شماره زدن طوری نی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
یا خدا اینجوری نبود که ، ینی پیش اومده برای کسی؟

اره پری شب و دیروز سایت خراب بود 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
برو خداتو‌شکر کن حسابت دست یکی دیگه نیفتاده حالا ی رمزو شماره زدن طوری نی

احتمالا جابجا شده براش که اسم خودش نبوده دیگه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
احتمالا جابجا شده براش که اسم خودش نبوده دیگه

برا استارتر ک فقط خارج شده و مجدد برگشته 

ولی در جریانی دیگه پری شب یسریا رو کاربری دیگران بودن و دسترسی ب اطلاعاتشون داشتن 

برا استارتر ک فقط خارج شده و مجدد برگشته ولی در جریانی دیگه پری شب یسریا رو کاربری دیگران بودن و دس ...

اره ولی چرا باید خارج بشه یهویی بنظرم همه کاربری ها در خطرن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اره ولی چرا باید خارج بشه یهویی بنظرم همه کاربری ها در خطرن

کاربرا میگفتن سایت هک شده  حتی دیروز بعداظهر فقط با ف یلتر شکن میشد بیای سایت

برا استارتر ک فقط خارج شده و مجدد برگشته ولی در جریانی دیگه پری شب یسریا رو کاربری دیگران بودن و دس ...

برای منم یک کاربری دیگه اومده بود ولی هرچی میزدم روش اصلا نمیاورد 

نمیدونم چرا بقیه میگن حتی شمارشونم مشخص بود و..🤷‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خب خود مدیران سایت گذاشتن که کاربر مدام از کاربریش خارج بشه که اگه اکانت به اکانت شد طرف نتونه تو اک ...

جدی چه خوب

برای منم یک کاربری دیگه اومده بود ولی هرچی میزدم روش اصلا نمیاورد نمیدونم چرا بقیه میگن حتی شمارشونم ...

شاید بعداً درست کردن 

شاید بعداً درست کردن

وقتی هنگ‌کرد منم اینجا بودم از همون اولش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
2809