2777
2789
عنوان

عروس داداشم مساوی زایمان من

| مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب داداشت بگو دو سه ماه دیرتر بنداز چیزی نمیشه ک

هول هی هستن

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
2805
دکترم ۸روزگی بخیه رو میکشهشوهرم مسئولیت قبول کردهگفت بشینم خونه نگ دارم تو برو ارایشگاه ی میکاپ سا ...

گلم ربطی به بخیه نداره. خودت حالت مساعد نیست اصلا.... تو کامنتای بعدمم گفتم. از چشم زخم بیشتر بترس.... به دکترت بگو عروسی داداشمه تاریخ سزارین رو ده روز بعدش بندازه. هیچی نمیشه. مگه اونایی که چهل هفته سزارین میکنن بچه طوریش میشه؟؟؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
بله ب دکترم گفتمگفت ۸روزگی بخیت میکشممن نگران بچمم خودم بلاخره ۱ساعتی میتونم بشینماین نگرانم بچ ...

ببین ده روزگی من هنوز رو تخت افتاده بودم

با بدبختی رفتم بخیه رو کشیدم

تو ماشین ب راننده اژانس میگفتم اروم برو من عمل کردم

با سرعت ۱۵ تا منو میبرد 

چند قدم راه میرفتم کمر درد میگرفتم 

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
چقدر مطمئنی ک خودت سر ده روز سرپا هستی ! اینطوری مامانت هم نمی تونه بهت رسیدگی کنه می‌دونی عروسی چقد ...

زایمان دومه

واس ی ساعت نشستن رو صندلی

سرپا میشم

بخیه ۸روزگی میکشه

فکر نمیکنم  خودم  انقدر  اذیت بشم

بچم اذیته ناراحتم

من شنیدم یا باعث میشه تو اولین رابطه دوماد مشکل پیدا کنه یا اینکه تو حاملگی مشکل پیش بیاد و بچش نشه

مگه عروس داماد نشستن صبر کردن تا وقت عروسی

همه کاری تو عقد کردن

الان ک مثل قدیم نیست

گلم ربطی به بخیه نداره. خودت حالت مساعد نیست اصلا.... تو کامنتای بعدمم گفتم. از چشم زخم بیشتر بترس.. ...

دکتر بهتر میدونه وقت زایمان کی هست 

بچه ممکنه مکوتیوم بشه چیزای تخصصی رو به عهده متخصص بذارین 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
زایمان دومهواس ی ساعت نشستن رو صندلیسرپا میشمبخیه ۸روزگی میکشهفکر نمیکنم خودم انقدر اذیت بشمبچم ا ...

اول و دوم نداره عزیزم. بالاخره عمل سنگینه...... نگران خودت باش ببشتر... 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
زایمان دومهواس ی ساعت نشستن رو صندلیسرپا میشمبخیه ۸روزگی میکشهفکر نمیکنم خودم انقدر اذیت بشمبچم ا ...

عزیزم باید حتما یادت رفته باشه

کسی ک ده روزه زایمان کرده نمیتونه یه ساعت بشینه رو صندلی

2809