2777
2789
عنوان

اول صبح اعصابمون بهم ریخت

1546 بازدید | 87 پست

حالم خوب نبود گفتم یکم تخلیه بشم 

این دو سه هفته اخیر مدام درگیر بودیم ساعت خواب پسرم یکم بهم ریخته بود و باعث شده بود که خستگی تو بدنش باشه صبح نتونه درست بیدار بشه 

حالا دو شبه دارم زودتر میخوابونمش که آرامشش بیشتر بشه 

دیشب موقع خواب مدام میگفت ده دقیقه بیشتر بازی کنم منم داشتم یکسری کار انجام میدادم گفتم باشه فرصت آخر این شد که دوباره تا اومد بخوابه ساعت حدود ۹:۳۰ بود( اصولش اینکه ۸:۳۰ بخوابه و در چند هفته اخیر مدام بین ۱۰ تا ۱۱ خوابیده ) 

صبح که به سختی بیدار شد دیرش شده بود مدام هم نق میزد 

حالا لباس پوشیده راننده سرویس زنگ زده لج کرده که اینو نمی پوشم میخوام اون یکی لباسم بپوشم 

گفتم مامان جان آماده نیست اون امشب آماده میکنم فردا بپوش شروع کرده غر زدن نق نق میخوام کفش پاش کنم پاش هول داد تو کفش ناخنم زیر پاش شکست 

عصبانی شدم البته بودم فقط فوران زد که چته سر صبح چرا مدام در حال نق زدنی دیشب التماست میکردم بخوابی نخوابیدی حالا خسته ای چی خواستی که انجام نشده ولی هر وقت ازت خواستن مدام بهانه جویی کردی اون از دیروزت این از امروزت و … 

تا رسیدیم پایین سرویس نبود فهمیدم رفته پایینتر اون یکی سوار کنه تو راه برگشت ایشون سوار کنه 

دوباره گفتم چرا اول صبح اینجوری میکنی یه روز خوب شروع نمیکنی مدام در حال نق زدنی 

تا سرویس اومد سوارش کرد 

حالا هم عصبانی ام که چرا این بچه اینقدر نق میزنه فقط امروز نیست کلا یه بچه نق نقو و تا حدودی بد اخلاق هست 

هم ناراحتم که با حال بد رفت مدرسه عملکردش میاد پایین 

عزیزم مگه پنجشنبه هم میره مدرسه؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

خیلی زود میخوابونیش.من فک کردم میگی خوابش بهم خورده تا ۲ بیدار بوده ۱۰ بخوابونش 

بچه ها الان همشون همینن گه میزنن ب اعصاب و روان و اول صبح آدم 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی زود میخوابونیشحداقل ساعت ۱۰ بخوابه ب نظرم

عزیزم صبح فوق العاده زود بیدار میشه فعالیتش هم بالاست میبینی که خسته هست معلومه خوابش میاد 

وقتی که ۸:۳۰ میخوابید هم زود بیدار می‌شد هم اخلاقش یکم بهتر بود 

ببین دیگه هر موقع هم که شب خوابید صبح زودتر بیدارش کن تا به کاراش برسه .دلت نسوزه بگی بیشتر بخوابه .دیگه باید عادت کنه . بچه منم کلاس اولیه صبحا ۶ و نیم دیگه بیدارش میکنم تا ۷ و ربع میزنه بیرون.  بعد مگه لباس فرم ندارن ؟ چرا لباس دیگه ای میخواست؟ 

۸ خیلی زود نیست؟ اخه من یاد بچگی خودم میوفتم با اینکه خیلی سخت میگرفتن و ۱۰ به زور منو میبردن تو تخت تا خود ۴ ۵صب بیدار میموندم و از شدت فشار که نمیتونستم تو اون تاریکی هیچکاری غیر از دراز کشیدن انجام بدم گریه میکردم 

و اژ اون ورم ۷ صب پا میشدم انقد بالا پایین میپریدم و تو مدرسه انقددددد اذیت میکردم و شلوغ بودم که همه از دستم عاصی بودن 

یکم بچه هارو کمتر اذیت کنید برو خدارو شکر کن جای. مامان من نبودی 

2809