2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه حرفی زد که🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 71 پست

اسی حق گرفتنیه 

گاهی لازمه سلیطه باشی 

غوغا کنی بهم بریزی 

گاهی باید از نیش زبونت بترسند 

از مراقب نبودنت وحشت کنند 

با مظلوم بازی اونا بدتر میکنند. 

یادت نره با این وضع چنسال دیگه ازت ی بیمار رنجور افسرده میمونه و بس 

پس قوی باش 

اول حلوی همسرت بایست 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
روان پلیدن ذاتشون کثیفه اتفاقا تو هر چی خوبی اونا بدتر دشمنی میکنن از حرصشون میخوان بمیرن 😅منکه از ...

بهترین کارو میکنی بخدا 

وای دقیقا من هر چی میبخشم یا کاری ب کارشون ندارم و سرم تو کار و زندگی خودمه اونا بدتر میکنن☹️🤣🤣🤣🤣

مادرشوهرم گشته پیجم رو پیدا کرده 

زنگ زده شوهرم ک زنت فیلم گذاشته از بچه هات و.....یه عالمه حرف زده بهش😐

شوهرمم گفته ۷.۸ سال اذیتش کردین هیچی نگفت  فقط میومد خونه گریه میکرد

این یکسال ک نیومده و بره مثل قبل نیستا 

ایندفعه ب گوشش برسه پشت سرش حرف زدین زنگ میزنه فوش میده ...

نیاین بگید زنت زنگ زد فوش خواهر و مادر داد🤣🤣🤣

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی حق گرفتنیه گاهی لازمه سلیطه باشی غوغا کنی بهم بریزی گاهی باید از نیش زبونت بترسند از مراقب نبودن ...

چند ساله یه بیمار افسرده ام

چند ماهه یاد گرفتم از خودم دفاع کنم

ب قول شما حقمو بگیرم

و این مدت کسی جرات نکرده حرفی بزنه بهم دیگه

چون هیچی نمیگفتم اونا بدتر میکردن

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

اسی حق گرفتنیه گاهی لازمه سلیطه باشی غوغا کنی بهم بریزی گاهی باید از نیش زبونت بترسند از مراقب نبودن ...

جلوی شوهرش در نیاد همینکه همچیو بهش نگه 

اتفاقا خانواده شوهرشو سگ‌محل کنه بمیرن از حرص 

فقط قوی باش منکه هر چند وقت یبار زنگ‌میزنم به جاریم میگم حلال کنی نمیبخشمت چون‌خیلی ساده و دلرحمه

😶😶😶😶منم مثل همونم 

عید امسال شوهرم گفت اینا چشم دیدنتو ندارن

میای اونجا اذیتت میکنن

گفتم عیده و بذار من بیام و اونا بزرگترن 

دوباره بهم بی احترامی کردن😐😐😐شوهرم گفت حقته گفتم نمیخواد بری

بهترین کارو میکنی بخدا وای دقیقا من هر چی میبخشم یا کاری ب کارشون ندارم و سرم تو کار و زندگی خودمه ا ...

اره وقتی ساکتی میگن ببین خودش میدونه مقصره  هیچی نمیگه 

ولی وقتی خیلی پررو شدن یدفه جلوشون وایسا موقعهای دیگه سگ‌محل کن 

نرو ادمای سمی درست نمیشن با شوهرتو بچه هات باش و خانواده خودت

گفتم بمیرن همدیگه برام مهم نیستن

بچه بودم خیلیخرشدم وشوهرم ب شدت بچه ننه اساز اینا ک میگه فقططططط پدر و مادر مهمنزن رو میشه دوباره گر ...

خب اگه بچه ننه بود چرا اون موقع به حرف همون ننش نکرده و اومده سراغ شما، میرفت همون فک و فامیل ننش رو می‌گرفت. جوابشو بده سکوت نکن پرو میشه فک می‌کنه چه خبره. 

خب اگه بچه ننه بود چرا اون موقع به حرف همون ننش نکرده و اومده سراغ شما، میرفت همون فک و فامیل ننش رو ...

اتفاقا ازش میپرسم

میگه خر شدم😐😐😐

جواب درست نمیده ک بکوبم دهنش🤣

ب اونا خونه دادن وعروسی گرفتن و ....ب ما گفتن ما یه ریال کمک نمیکنیمحتی مادرشوهرم یه ثانیه بچه هامو ...

میخام نخانت حالا مارو ک خاستن چ گ و هی برامون خوردن 

بیکاری بندازشون دور

منم بخاطر خانواده شوهر خیلی زجر کشیدم و میکشم

مادرشوهرم ب اون دوتا خونه داده و وضعشم عالیه اما ی قرون ب ما نمیده 

میخام نخانت حالا مارو ک خاستن چ گ و هی برامون خوردن بیکاری بندازشون دورمنم بخاطر خانواده شوهر خیلی ز ...

مادرشوهر منم همینه

دارم با خودم کنار میام ک یه جوری رفتار کنم انگار از اول نمیشناختمشون

میگفتی آفرین این که میگی خر شدم یعنی عاشقم شدی دلیل دیگه نداشته که اونو نگیری بیایی با من ازدواج کنی ...

عه مرسی ک گفتی دفعه بعد اگه حرفش پیش اومد اینو بگم😁

برام مهم نیستخدا دید چقدررررر اذیتم کردنچقدر فتنه درست کردنچقدر پشت سرم حرف زدنچقدر دروغ گفتن....من ...

حتماااا همینه برا منکه خدا جبران کرد برای تو هم حتما میکنه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
2810