2777
2789
عنوان

خانوما معذرت میخوام اگه میترسید نخونید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 77 پست
حالا رو پوست آهو نباشه رو کاغذ باشه دعا اثر نداره حتما باید آهو بدبخت کشتخوب آداب و نمازو....رو دقیق ...

اصلا استفاده اسم مادر برای جادوگریو ... است

حرز نباید این جوری باشه با این کارا اگه اعتقادی هم باشه از بین می‌برن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

حالا رو پوست آهو نباشه رو کاغذ باشه دعا اثر نداره حتما باید آهو بدبخت کشتخوب آداب و نمازو....رو دقیق ...

ارزش داره آدمي كه البته اعتقاد داره براي اين چيزا هزينه كنه ما اين همه پول دور ميريزيم حالا اشكالي نداره يدونه حرز بخريم كه ٨٠ تا اثر داره  ، مثل اينكه بگيد ما خودمون ساختمون ميسازيم چرا بديم به مهندس بسازه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا استفاده اسم مادر برای جادوگری و ... استحرز نباید این جوری باشه با این کارا اگه اعتقادی هم باشه ...

کار به جادوگری ندارم

رسما دارن از حرز و دعا و..‌ در آمدزایی میکنن

خوب دعا و قرآن و... بزار در دسترس همه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2805
ارزش داره آدمي كه البته اعتقاد داره براي اين چيزا هزينه كنه ما اين همه پول دور ميريزيم حالا اشكالي ن ...

ساختمون با دعا فرق داره

مثل اینکه نماز نخونی بگی بعد. مرگم‌ پول بدن برام بخونن

بابا اصلا 80تا نه 2000تا خاصیت خوب چرا تو مفاتیح و ... نمیزارن هرکسی داشته باشه چرا باید پول داد خرید

خود امام جواد پول گرفته مگه یاد داده

ک‌پول میگیرن بفروشن

زنی که تازه زایمان کرده تا چه زمانی ؟

اطلاع دقیق ندارم

تجربه مادرم رو گفتم بهت اسی تو یه پست دیگه

قران بالا سرت بزار

هر چی بیشتر بترسی و بیشتر ضعف نشون بدی بیشتر سمت خودت میکشونیشون

جن هیجوقت نمیتونه ادمهای دارای روح قوی رو تسخیر کنه یا سمتشون بیاد مگراینکه دعا نوشته باشن واست و جن شیطانی و قوی باشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
ساختمون با دعا فرق دارهمثل اینکه نماز نخونی بگی بعد. مرگم‌ پول بدن برام بخوننبابا اصلا 80تا نه 2000ت ...

حالا اينجوريه ديگه ، شما خودتم ميتوني بنويسي البته ولي آيا آدابشو ميتوني رعايت كني ؟ اگر بله بسم الله بايد با قلم رحماني بنويسيد.  ميدونيد چه قلميه؟ و الي آخر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار به جادوگری ندارمرسما دارن از حرز و دعا و..‌ در آمدزایی میکننخوب دعا و قرآن و... بزار در دسترس هم ...

منظورم این بود این چیزی می گن دیگه دعا نیست و الکی ربطش می‌دن به حرز امام جواد

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

حالا اينجوريه ديگه ، شما خودتم ميتوني بنويسي البته ولي آيا آدابشو ميتوني رعايت كني ؟ اگر بله بسم الل ...

اگر آداب و روش و ....رو کامل تو مفاتیح وو.. بزارن بله میتونم

مگه اون آدم می‌نویسه چه فرقی با من داره

آداب در دسترس بزارن صد در صد خیلی از مردم استفاذه میکنن

ایشالا ک میشه مشخصه خیلی مشتاق دیداری🤣

ن بابا بقران خبلی ترسناکه من میتونستم سرته کنم برگردم ولی شب بود باید پیاده میشدم اول عقب چک میکردم چون جلوم یه چیزی عین کانال بود این صداها ک اومد دیگه قید سرته زدم 😂

آقا هستم
مراقب هست و خواهد بود خونه ما مشهده این سری رفتم حرم دعا میکنم بچه های همتون درامان باشه🤍

فداتشم مهربونم حتمااا دعامون کن توروخدا 😢 من دخترمم امام رضا واسطه شد خدا بهم داد باردار نمیشدم دقیقا یه ماه بعد اینکه اومدم مشهدو دعا کردم باردار شدم ، قربون حرمش بشم چقد دلم تنگ شد😭❤️

اگر آداب و روش و ....رو کامل تو مفاتیح وو.. بزارن بله میتونممگه اون آدم می‌نویسه چه فرقی با من دارهآ ...

من حوصله اين دردسرا رو ندارم ترجيح ميدم سفارش بدم ولي آدابشم در دسترسه شما اگر بخواي ميتوني انجام بدي 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810