2777
2789
عنوان

زنها حسودند

96 بازدید | 8 پست

روان شناسی میگفت دوست دخترا هیچ وقت رازهای خودتون و دوست پسراتون را به کسی یا دوستتون نگید .روان شناسه میگه دختره هی از پارنترش تعریف میکنه پیش بقیه .یکهوو پسره ولش میکنه .دختره میبینه دوستش با پارنترش دوست شد .روان شناسه میگه خانما حسودند .واسه خودشون رقیب درست نکنند .اگر مردی خوبه و خوبیاش را میگی .بقیه هم میگند حالا که خوبه چرا فقط مال تو باشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسادت تو همه هست با درجات مختلف ولی آدم سالم همیشه سعی می‌کنه حسادت رو به رقابت تبدیل کنه مثلا میبینی طرف تو ی کاری موفقه بجای اینکه بگی حقش نیست و من از اون بهترم خب این باشه برات ی انگیزه و تلاش کن 

حسادت تو همه هست با درجات مختلف ولی آدم سالم همیشه سعی می‌کنه حسادت رو به رقابت تبدیل کنه مثلا میبین ...

رقابت سالم و پیشرفت سالم .

حسادت بعضی ها عامل فتنه هاست .

یسری چیزا ذاتیه واقعا خداروشکر باید بکنیم ک یسری خصلت‌های بد در ما نیست

من اصلا حسود نیستم .ولی یکی بهم زور بگه ناراحتم کنه من هم زور میگم بهش.انگاری دارم حسودی میکنم .ولی حسودنیستم ..حسودا گشم روهم چشمی های سم گونه دارند .