2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناخنتو نخور ،حرصم نخوری لحظه اینجوری تصورت کردم ببخشید 😁😁😁

دقیقا همین بود🤣🤣🤣خب الان سوال بپرسم 

دارم از حرص منفجر میشم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ناخنتو نخور ،حرصم نخوری لحظه اینجوری تصورت کردم ببخشید 😁😁😁

عزیزم شوهرم درخواست  طلاق داده اخرش اشتیه یاطلاقه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

انقد اسکلی ک حاضرم شرط ببندم گریه م میکنی

سال ۱۴۰۳ ایم این خرافات و جمع کنید 

دنبال امیدی؟

آره برمیگرده

اره میتونی 

آره میشه

رنگ لباست فلان فلانع

ماه تولدت فلانع

ک چی؟

اینارو نگفتم توهین کنم بهت یا تحقیرت کنم سعی دارم چشماتو باز کنم!

انقد اسکلی ک حاضرم شرط ببندم گریه م میکنیسال ۱۴۰۳ ایم این خرافات و جمع کنید دنبال امیدی؟آره برمیگرده ...

من همینطوری میگیریم عزیزم وقتی حوصلم سر میره دوس دارم بیام حس ششمی بپرسم بهم انرژی میده و حال خوب حالا راست و دروغش برام مهم نیست 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
عزیزم شوهرم درخواست طلاق داده اخرش اشتیه یاطلاقه ؟؟؟

حس ششم ندارم ولی عزیزم میتونم بهت بگم نماز استغاثه به امام زمان رو از مفاتیح پیدا کن و بخون ،دیگ هر چه آید خوش آید،

.این نماز رو کسی نمیخونه یا اگ خوند ب حاجتش میرسه انشاالله ،

فرهنگیان خیلی نزدیک تره بهتولی دور از ذهن نیست اره بخونبیشتر وقت بذار واسه کنکور.

فرهپویان کلا ثبت نام نمیکنم دوس ندارم متاسفانه 

اول خیلی علاقه داشتم الان ن

عزیزم شوهرم درخواست طلاق داده اخرش اشتیه یاطلاقه ؟؟؟

عزیزم من پیامای شما رو زیاد میبینم تو پستای حس ششمی 

فقط خواستم بهت بگم غصه نخور، به خدا توکل کن، مطمئن باش تو هر شری خیری هست که ما نمیبینیم❤️

فرهپویان کلا ثبت نام نمیکنم دوس ندارم متاسفانه اول خیلی علاقه داشتم الان ن

پس وقتی هدفت پزشکیه چرا که نه ،تو حتما موفق میشی 

چشماتو ببند،اون لحظه رو تجسم کن ک پزشکی قبول شدی،

ووووی چ لذتی داره

با ذوق ب همه میگی

شیرینی میدی

همه میگن مبارکه خانوم دکترررررررر.

جذبش کن