2777
2789
اگه تو تقدیر هم باشین همه تلاشات نتیجه میده ولی وقتی قرار نباشه برسین خودتو بکشی هم همش به بن بست می ...

توکل برخدا

ولی خودمم اون موقع خیلی خیلی تعجب کردم گریه میکردم از ته دل از خدا خواستم اگ مال منه یه نشونه بفرسته تا دلم آروم شه..باورت میشه به یک دقیقه نکشید نشونه رو فرستاد 

چطوراگ مثلا شکست عشقی خورده باشه چیاره میخوام ارتباط بگیرم حتما

حرفم‌اینه،یکیو که‌میخوای باهاش دوس شی،ازهمه‌نظر قبولش داری باهاش اوکی شو.شاید یک‌درصد احتمال اینکه بخواد خاستگاری کنه ازت‌وجودداشته‌باشه ،اونموقع یاد این‌نیوفت که آی قدش کوتاس آی فلانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بهش توجه کن گاهی وقتا زل بزن بهش ولی از دیدنش ذوق زده نشو در عین حال بهش محل نذار بذار برا داشت ...

رفتم سلام کردم اومد وای موقعی که تو چشماش نگاه میکردم که حرف میزد یا خودم حرف میزدم داشتم اتیش میگرفتم نمیدونم چمهههه

بعد پول برنداشت داشتم‌تعارف میکردم گفتم همین یبار تیست بازم کار دارم گفت خب بیاا😅

عزیزم چقد حس قشنگیه انشالا خوشبخت بشی❣️

اونروز خیلی خیلی حس خوبی داشتم فکر میکردم خدا صدامو نمیشنوه ولی شنید ..اونروز حالم به شدت خراب بود ولی خدا خوشحالم کرد 

نمیدونم تهش قراره چی بشه بازم توکل به خودش

ببین عزیزم اگه اون اقدامی نمیکنی خیلی براش رویاپردازی نکن اول ببین ارزش داره انقد براش اهمیت قاعل شی ...

یساله خورده ایه میشناسمش جدیدا کراش زدم شدید

نه اقدامی نکرده

خب باشع ولی همون موقع هم اینطوری نباش😁❤️.اینطوری باش😎😇مغرور با کلاس بی توجه

اخه اون تو باغ نیسسست انگار

دلم‌میخواد بپرم بوسش کنم لعنتیو

وضعم خرابه مگه نه😭🙊☹️

حرفم‌اینه،یکیو که‌میخوای باهاش دوس شی،ازهمه‌نظر قبولش داری باهاش اوکی شو.شاید یک‌درصد احتمال اینکه ب ...

نه نه اوکیهه

فقط میخوام مخشو بزنم

ازوناس که با یکی باشه فثط همونو میخاد و عمزا تنوع طبل یا خیانتکار باشه🥰

اقا اون چراغ روشن داده😐یک بار دیگه بری بهت شماره میده

چطور میگی

اخه چند باااار گفتم گفت نه این چه حرفیه همسایه ایم گفتم نه باید برداری اینا گفت نه

گفتم شاید بازم بیام سفارش داشته باشم گفت خب باشه

نمیدونممممممممم

چطور میگیاخه چند باااار گفتم گفت نه این چه حرفیه همسایه ایم گفتم نه باید برداری اینا گفت نهگفتم شاید ...

اون معلومه خوشش اومد وگرنه کی جنس شو مفت ب همسایه میده😐💔