2777
2789

دو سه تیکه ظرف میخام بشورم جونم بالا میاد ۱ ساعت زمان میبره کلی مایع اصراف میکنم صدبار لیف میکشم میگم نکنه هنوز چربه میشوزم میزارم بالا میگم نکنه مایع نزدم دوباره پایین میارم میشورم باورتون میشه مایع ظرفشویی ی هفته بیشتر نمیمونه😔بدتر ازون فشار و استرسی ک میکشم باردارم هستم الان حال روحیم خوب نیس ظرف نشستم جمع شدن واسه صبح گفتم میشورم ولی عزا گرفتم از الان 😔مشاور و دکتر و اینا هم ن وقتشو دارم ن پولشو چیکار کنم تو خونه خوب شم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خیلی وقته ظرف‌نشستم 

بنظرم باید همه ماشین ظرفشویی رو‌داشته باشن مثل لباسشویی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

من الان دهنمو باز کنم ؟! 

پول مشاور نداری ؟ اکی به من ربطی نداره چرا توی این شرایط بچه دار شدی .

ولی خداییش چرا وقتی هنوز خودت با خودت کنار نیومدی، به شرایط جسمی و روانیت سر و سامان ندادی بچه دار شدی ؟؟

چی شد با خودت فکر کردی صلاحیت داشتن و نگهداری و تربیت یه بچه رو داری ؟!

لطفاً ،لطفاً ،خواهرانه ، دوستانه ، نمی‌دونم هرچی که اسمش رو میذاری ازت خواهش میکنم توی این چند ماهی که فرصت هست از یه تراپیست خوب کمک بگیر(حتی شده پول قرض کن) کتاب خوب بخون ، پادکست گوش بده در زمینه های روانشناسی و روانشناختی و فرزند پروری و فرزند آوری و....

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

2809