2777
2789

انقدرررررر بچه هام می‌پیچند بهم. انقدر اذیتم میکنن هیجان دارن حرف میزنن جیغ و داد و حرف و بدو بدو و ... خدا میدونه‌ .

سر سفره هم غذا نمیخورن باید دهن جفتشون غذا بذارم. قشنگ روانی میشم. 

احساس میکنم دستو پاهام به هم میپیچه بچه هام هم دورم می‌پیچند بهم. واقعا روانی کننده اس توصیف پذیر نیست‌ فقط میخوام ببینم تنها من اینجوریم یا شماها هم عین منین 🤧😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی آب خوش نه تو خونه مامانم نه مادرشوهرم نه هیچ جای دیگه از گلوم پایین نمیره. نمیذارن دو کلام راحت با یکی حرف بزنم یا از مهمونی لذت ببرم. و آسایش داشته باشم‌ خدااااااا

ما کم مهمونی میریم یدونه بچه دارم الان دیگه داره پنج ساله میشه و اذیتاش کمتره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
چرا اخه

دلایل زیاد مثل لباس نامناسب در حد لباس خواب کوتاه لمس کردن بیش از حد صمیمت زیاد و اینا

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

2810