2777
2789
عنوان

ایا بیخیالی جوابه واسه بچه بدغذا

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 59 پست
اصلا نمیشینه پای غذا

خب نشینه . از یک ساعت قبل غذا بهش هیچ خوراکی نده بگو این غذاتم میای بخوری اگرم گفت نه بگو باشه همینجاست .خودش میاد میخوره چند روز ممکنه نخوره یا هرچی درنهایت خودش میره میخوره فقط بهش ایراد نگیر با قاشق بخور نریز یا بیشتر بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم قطره آهن خارجی هرروز بهش بده دندوناش سیاه نشه مولتی ویتامین هم هرروز بده بهش زینک سولفات ...

همش دارو اخه؟ تا کی؟ این مکمل ها تا سه ماه هست دوره‌شون بیشترش ضرر داره که! ولی بازم راه خوبیه از بی غذایی بهتره

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…
2805
همش دارو اخه؟ تا کی؟ این مکمل ها تا سه ماه هست دوره‌شون بیشترش ضرر داره که! ولی بازم راه خوبیه از بی ...

کی گفته سه ماهه؟من بچه هامو دکتر تغذیه میبرم هرماهی یه نوع ویتامین و مکمل و ….میده و عوض میکنه داروها رو 

خداروشکر هم رشد قدشون خوبه هم وزنشون

بااینکه من وشوهرم کوتاهیم

خب نشینه . از یک ساعت قبل غذا بهش هیچ خوراکی نده بگو این غذاتم میای بخوری اگرم گفت نه بگو باشه همینج ...

فکر میکنم از اول اشتباه کردم خودم غذا دادم بهش باید میدادم دست خودش بخوره الان یکم با دست غذا بخوره بدش میاد باید زود بره دستشو بشوره وسواس شده میخوام از اول شروع کنم همینجوری که شما میگی بیخیال غذاشو بزارم جلوش خورد خورد نخورد نخورد جمع کنم فقط منتظرم تایید کنید کارمو اخه بیخیال شدن واقعا سخته عذاب اوره در روز فقط یه وعده غذا اونم دوتا قاشق بخوره 

کی گفته سه ماهه؟من بچه هامو دکتر تغذیه میبرم هرماهی یه نوع ویتامین و مکمل و ….میده و عوض میکنه داروه ...

چه میدونم میگن زیادش بده. شما کدوم شهرین؟ چه دکتری میبرین؟ بچه شمام بد غذاست؟

غذا خونگی دوست نداره هرچی بپزم بهانه میگیره نمیخورهعاشق فسفودهاش و ابگوشت و غذاهای نونی و صبحانه کلا ...

ای وای منم از همین میترسم بزرگ بشه دیگه نمیتونم حواسشو پرت کنم غذا بدمش که!

میگم الان بیخیالش بشم شاید خودش اومد سمت غذا درست شد 

چه میدونم میگن زیادش بده. شما کدوم شهرین؟ چه دکتری میبرین؟ بچه شمام بد غذاست؟

آره گلم کلا اکثر بچه ها حرص میدن واسه غذا

بعدم بنظرم غذا به تنهایی نمیتونه ویتامین های بدن را تامین کنه 

و من و همسرم چون کوتاهیم دلم نمیخاس بچه هام کوتاه بشن 

واسه همین میبرم دکتر تغذیه که ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدنشون تامین بشه 

من اصفهانم گلم

2810