من بعد دو سال آشنایی یه ماهی میشه نامزد کردم الان حس میکنم نامزدم حرف حرف خودشه..اصلا خلاف میلش که حرف میزنم حرفمو قبول میکنه ها ولی کاری میکنه که از حرفم پشیمون میشم...امشب بعد دو سال حس کردم اصلا ادامه دادن رابطه مون اشتباهه...خواهش میکنم کمکم کنید
اگه از الان نتونین سر یه تاریخ باهم کنار بیاید دو روز دیگه تو زندگی به مشکل میخوریدیکم جدی تر فکر کن ...
مشاوره رفتیم قبل نامزدیمون...اون اوکی داد که میتونین باهم باشین و ازدواج کم ریسکی رو برامون پیش بینی کرد...من میتونم کوتاه بیام ولی میترسم که کوتاه اومدنم باعث شه که همیشه بله چشم گوش باشم...انگار این قضیه اذیتم میکنه یه جورایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای امتحان همین تاریخ 10/10 رو پیشنهاد بده حتی بگو قمر در عقرب هم چک کردی اوکیهببین چی میشهخب بالاخ ...
همین امشب همین حرفو زدم گفت چشم ولی چشمی که از روی عصبی بودن و ناراحتی گفته میشه و بعدشم گفت تو منو درک نمیکنی....اصلا کاری کرد که حالم از این تاریخ به هم میخوره دیگه... واقعا ناراحت شدم البته اینم بگم ها زیادی حساس و نازک نارنجیم متاسفانه