2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی لج میکنه

195 بازدید | 21 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

من بعد دو سال آشنایی یه ماهی میشه نامزد کردم الان حس میکنم نامزدم حرف حرف خودشه..اصلا خلاف میلش که حرف میزنم حرفمو‌ قبول می‌کنه ها ولی کاری می‌کنه که از حرفم پشیمون میشم...امشب بعد دو سال حس کردم اصلا ادامه دادن رابطه مون اشتباهه...خواهش میکنم کمکم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۲ ماهه نامزد کردم احساساتم به شدت نوسان داره و نمیدونم چه کنم بعضیا میگن احساسات اول ازدواجو جدی ...

دختر خاله منم همچین بود میگفت بعد چتد ماه اکی میشی

خسته تر از خسته:/

قرار بود 12/9/403عقد کنیم امشب میگه بندازیمش 2/10/403 منم که می‌دونم فقط بخاطر مادرش میخواد تاریخو تغییر بده ناراحت شدم ازش اونم بهش برخورد و گفت من درکش نمیکنم...نمی‌دونم چرا حس میکنم فقط بخاطر اینکه حرف خودشو به کرسی بنشونه باهام مخالفت می‌کنه...بعدم گفت هر تاریخی که تو بگی ولی انقد غر زد که اصلا اعصابمو خورد کرد 

قرار بود 12/9/403عقد کنیم امشب میگه بندازیمش 2/10/403 منم که می‌دونم فقط بخاطر مادرش میخواد تاریخو ت ...

این دو تا تاریخ خیلی نزدیکن ...فکر میکنم شما سخت گرفتین

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

میگه عقد کنیم بریم سر خونه زندگیمون منم مخالفتی ندارم باهاش فقط گفتم کاش عقد کنیم ماه بعدش بریم ماه عسل و خونه ی خودمون..میگه نه همینکه عقد کردیم باید بریم وگرنه غرور من شکسته میشه....آخه این غرور چیه من اصلا درکش نمیکنم بچه ها

این دو تا تاریخ خیلی نزدیکن ...فکر میکنم شما سخت گرفتین

گفتم حداقل بندازش دهه ده که تاریخ بهترین...میگه تو فقط میخوای با مادرم لج کنی چون گفته دوم باشه...خب حس بدی بهم میده که مادرش تاریخچه تعیین کنه

گفتم حداقل بندازش دهه ده که تاریخ بهترین...میگه تو فقط میخوای با مادرم لج کنی چون گفته دوم باشه...خب ...

از نظر من روی مادرش خیلی زوم شدین 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اگه از الان نتونین سر یه تاریخ باهم کنار بیاید دو روز دیگه تو زندگی به مشکل میخورید

یکم جدی تر فکر کن یا با مشاور مشورت کن که تصمیم درستی بگیری

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸 

2810