2777
2789

کلأ تو ۱۲سالگی شوهر میکنن یکی هست ک ۱۷سالشه ۳تا بچه داره بد تازه اگه ی موقع کسی ام نگیرشون درس رو ول میکنن میشینن منتظر شوهر باورتون میشه غیر شوهرم و خواهرشوهرم هیچ تحصیل کرده ای تو فامیل ندارن؟؟؟حالا پسراشون هیچی پول برای مرد مهم تر تا تحصیلات ولی دختراشون واقعأ ابلح هستن ن چون ازدواج میکنن چون هیچ علاقه ای ب درس ندارن ب هیچ کاری ندارن اکثرأ هم کثیف و شلخته بدم طلاق میگیرن میرن دنبال کارشون ینی حتی تو شوهر کردن هم موفق نیستن باورم نمیشه با همچین قومی وصلت کردم من مخالف ازدواج تو سن پایین نیستم حتی میگم ادم میتونه هم ازدواج کنه هم درس بخونه یا حداقل ی مهارتی یادبگیره دیگع کمه کمش تو همون شوهر داری موفق باشه ولی اینا برام جالبن 

ببین شوهر خوب باشه درس به چه درد میخوره 

شوهر خوب همه چیز فراهم میکنه زنشو ملکه میکنه... البته پولدارم باشه😂

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خوب الان شما چته چی بگیم ما 😂😐خودتون چی؟!که بشینیم تو تحسین کنیم باهم بگیم خاک تو سر اونا 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

ببین شوهر خوب باشه درس به چه درد میخوره شوهر خوب همه چیز فراهم میکنه زنشو ملکه میکنه... البته پولدار ...

قبول ندارم ماشینی که داره خونه ای که داره تو صرفا میتونی سوارش بشی و توش زندگی کنی من دوست دارم همه چی مال خودم باشه الیتع شوهر پولدارم خوبه حوصله مشکل مالی اونو ندارم و منم استفاده میکنم تا دلم بخواد ولی خودت داشته باشی بهتره ولی بازم نظرتون محترمه😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بعدم یه چیزی که خیلی برام جالبه مگه تو این مملکت زندگی نمیکنی؟! یارو نخبه بوده دانشگاه شریف درس خونده بعد بیکاره کار براش نیست،فقط عمرش رفته،حالا مثلا فکر میکنی یه دانشگاه پیام نور یا یه دانشگاه دولتی معمولی چه چیزی میخواد بهش اضافه کنه؟والا ما دانشگاه رفتیم هم سیستم آموزشیشونو دیدیم هم سطح سواد استادارو ...من نمیگم درس بده یا درس نخونید اتفاقا خیلیم خوبه ولی واااقعا لااقل تو ایران که آپشنی محسوب نمیشه،بیشتر وقتتو پر میکنه و تهش میگی لیسانس فوق لیسانس دارم!همین

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بعدم یه چیزی که خیلی برام جالبه مگه تو این مملکت زندگی نمیکنی؟! یارو نخبه بوده دانشگاه شریف درس خوند ...

پشیییییمونم که درس خوندم به همه جا چنگ زدم برای کار الان تازه راهم پیدا کردم کاش از اول ۱۶ سالگی اینا که کار کن شدم درس ول میکردم میرفتم تو کار و عقل الان داشتم حرف مردم برام مهم نبود

بعدم یه چیزی که خیلی برام جالبه مگه تو این مملکت زندگی نمیکنی؟! یارو نخبه بوده دانشگاه شریف درس خوند ...

من خودم یکی از اون درس خونده های بیکارم چرا میفهمم ک وضع مملکت اینجوریه اما یکی از دلایل اینکه دانشگاه رفتن رو اسون کردن نسبت ب قبل اینه ک اولأ همه جامعه ب سواد نسبی برسن بدم سرشون گرم باشه انقدر دنبال الواتی نباشن میگم ک حتی اگه شوهرم نکنن باز تا سیکل هم نمیخونن خیییلی بی سوادن دیگه در حد دانشگاه نه ولی ی دیپلم ک باید داشته باشن ک سرشون گرم بشه ب راه بد نرن ینی این قوم فقط زاییدن بلذن

2810