2777
2789

از اول ب مربی ک خودش رئیس باشگاس گفتم آسیب دیدم کلی هزینه کزدم جدا واسه برنامه اصلاحیش 

خودش میگفت بالاسرتم حواسم هست 

ی جلسه رفتم ینی داغون شدم.

اولا ک خودش نبود فهمیدم همه رو میده کمک مربیش. 

دوما همون روز اول وزنه پنج کیلویی داد بزنم 😐 با اینکه میدونست من دیسک کمر و... دارم 

من بهش اعتماد کزدم گفتم مربیه دیگ (چون جاهای دیگ تعیین وزنه دست مربی هست) 

تا یک هفته افتادم از درد تو  تخت انگار کمرم و سیاتیکم و نافم میخاس جر بخوره 

رفتم بهشون گفتم با پرویی کامل میگ تعیین وزنه دست خودت بوده بما ربطی نداره خودت باید هر کدوم رو ک میدونی اومی بود ورمیداشتی 😐😐

پولم پس نمیدییم

(چند تا باشگاه رفتم و این جریانو تعریف کزدم شاخ درآوردن گقتن تعیین وزنه با مربی هست ی مربی ممکنه تا دوهفته بگه فقط ی کیلویی بزن) 

رفتم هیئت بدنسازی شکایت کزدم منتظرم خبر بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واا اولش ک اصلا نباید وزنه بزنی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آره اونم منی ک آسیب دیدم. خدایی خودمم نمیدونستم بهش اعتماد کردم حالا ک بیشتر آسیب دیدم میگ ب ما چ 

2805
یعنی شما خودت نمیتونی تشخیص بدی ۵ برات زیاده ؟ باید یکی دیگه اینو بفهمه ؟

من اون موقع گرم بودم نفهمیدم 

بعدشم بهش گفتم گفت باید سنگین کار کنی ک عضااتت بیشتر درگیر شه 

سوما دارم میگم من بهشون اعتماد کزدن مثلا برنامه اصلاحی داشتم نمیدونم اینا قانون مزخرف مدرداردی دارن

خودت نمیدونی روز اول پنج کیلو نباید بزنی؟ فکر کردی هرچی سنگین تر بزنی استفاده بیشتری کزدی از تایم باشگاه ات؟😄

بعد فکز کردی برق ب باشگاه دیگه بگی میگه حق با اونه؟ معلومه میزنه تو سر رقیب اش!

شگایت ات رده. خیالت راحت

من فقط یک باشگاه دیدم ک مربی میگ چند کیلویی بزنن ک سوسول بازیه وگرن روز اول خود آدم نمیتونه ۵کیلویی بگیره دستش

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
2810