2777
2789

وقتی کنارم هستن 

همش دلم میخواد گازشون بگیرم 

یعنی 😂😂😂

تا سال پیش فقط بوسشون میکردم و به بازوشون مشت میزدم

ولی امسال 

همش دلم میخواد با دندونم یه گاز خیلی محکم ازشون بگیرم و پنجیرشون بگیرم 

به قول بابام

هرسال 

هی آپدیت میشم  

قابلیت های جدیدی به سیستموم اضافه میشه 😂

خدا دونه سال آینده چیطوری میشم 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

👀⁉️

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

گاز بگیر راحت باش

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من ابراز علاقه موبا گاز نشون میدم به خدا ولی یکی مث مامانم نمی‌ذاره یکی بابام اصن دلم نمیاد

وای بابای من خیلی نازک نارنجی هست

تا دندونم رو میخوام بذارم 

سریع میگه اخ آخ 

نه بابای من اوکیع ولی دنیا رو با بابام عوض نمیکنمانقدر سردمه به زور تایپ میکنم انگشتام بی خسن

وای بابای منم عشق خالص هست

😂😂😂ولی خیلی عجیبه چرا آخه

حتما تپلن وسوسه میشی😅

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
ارهههه😂😂😂😂خیلی خوبهههههه

🤣🤣🤣

2810