2777
2789
عنوان

به خواهرشوهرم تعارف نزدم خونمون بمونه قهر کردن همشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 81 پست
نه عزیزم اصلا درست نیست با کسی زندگی کردن. خانواده شوهرت خیلی بی ملاحظه و پر توقع هستن. پدرت این وسط ...

شوهرشم شهر خودمون کار دولتی داره.بچه هاشم مدرسه ای بودن.گذاشته پیش پدرشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نمیتونه این چند سالو با شوهر بچهاش بیان تهران بعد که اننتقالی تونست بگیره برگردن؟اینطوری که بچهاش خیلی گناه دارن😕

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
گفتم که.شوهرشم اونجا سرکاره بهش انتقالی نمیدن

حق با توعه عزیزم...انتظار اونا خیلی بیجا بوده...مهمون دوروزشم سخته چه برسه به چند سال

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

ب درررررک ک ناراحت شدن ...قوی باش دختر ...این روزای خوب اول ازدواج دیگه برنمیگرده....اونم وقتی زندگیشو ول کرده اومده ی جا دیگه سرکار،باید فکر جا و زندگیشم کنه ....نمیفهمه تازه عروس داماد زندگی دارن ؟ میخوان راحت باشن؟

حق با توعه عزیزم...انتظار اونا خیلی بیجا بوده...مهمون دوروزشم سخته چه برسه به چند سال

والا منم امسال سر کار میرم ولی از احدی توقع ندارم بچم مهد نمی‌مونه واسه ی روز که شوهرم نیست خیلی تو عذابم ولی نمی‌برم بزارمش خونه خواهرم میگم اون چه گناهی کرده بچه منو بگیره بعد اینا چه توقعاتی دارن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
والا من کسی خونم بیشتر از سه چهار روز بمونه اعصابم خورد میشه تو که ۲. ۳ هفته هم تحمل کردی خودش باید ...

الان بهونشو گذاشته رو اینکه تو تعارف نکردی.اگه تعارفم میکردی من نمیموندم.ولی تو تعارف نکردی.ولی بخدا من میدونستم اگه بگم بمون واقعا مبمونه