2777
2789
عنوان

بچه ها من توبه کردم ولی احساس میکنم اصلا پاک نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست
البته شما عالی هستینبرو باشگاه روزه بگیر کلاس کتابخوانی شرکت کنبرو کتابخانه استخر دوست خوب پیدا کن

دوست خوب توی مسجده نماز جماعت 

توی شلمچه

تور زیارتی مشهد کربلا

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کثیف چیه حداقل ب خودت احترام بذار قدم اول احترام گذاشتن و دوست داشتنه خودته خطا کردی ازش درس بگیرجلو ...

من دیگه هیچی نمی‌خوام من باورمو اعتمادمو از دست دادم فقط پاک بودنمو می‌خوام 

اگه از ته دلت توبه کردی اره قربون خدا برم همیشه ارحمن الراحمینه میبخشتت مطمئن باش دیگه سمت هیچ گناهی نرو کنترل روی خودت و احساساتت داشته باش برو یوتیوب یه روانشناس خوب پیدا کن بشین حرفاشونو گوش کن

همینکه به این رسیدی خودش خیلی خوبه شک نکن که تو الان پاک پاکی ،نزار از بدنت سو استفاده بشه هنوز خیلی ...

دیگه نمی‌خوام بهم دست خورده شه فقط استرس دارم بکارتم از دست رفته باشه بخاطر اینکه بزور انگشت میکرد تو شلوارم ولی اومدم خونه اصلا درد نداشتم میترسم دختر نباشم😭

دیگه نمی‌خوام بهم دست خورده شه فقط استرس دارم بکارتم از دست رفته باشه بخاطر اینکه بزور انگشت میکرد ت ...

نه نگران نباش اون به این مفتی ها پاره نمیشه فقط دیگه اصلا نزار نامحرم بیاد سمتت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

کجا بهت دست زدن؟ 

ببین دیگه رل نزن، بیرون نرو حتی با خواستگارت هم خواستی بری بیرون به هیچ عنوان سوار ماشینش نشو، که دوباره ضربه نبینی، 

ظاهر بین نباش، هر حرفی زدن باور نکن، خوب فکر کن تا یه انتخاب درست داشته باشی. 

با کسی که پدرت تایید نکرده ازدواج و قرار خواستگاری نذار، قبل بیرون رفتن، با مامانش بیاد خونتون اجازه بگیره

دیگه نمی‌خوام بهم دست خورده شه فقط استرس دارم بکارتم از دست رفته باشه بخاطر اینکه بزور انگشت میکرد ت ...

مرتیکه کثافت نجس

انشاالله نسلش منقرض شه بیشرف

برای بعضیها علایم نداره، برای بعضیها داره

کامل انگشتت میرفته داخل؟ 

عزیزم تو هر چند وقت یبار میری یکی دستمالیت میکنه میای بعد فاز غصه و توبه میگیری از راننده تپسی بگیر تا خریدار گوشی و خلافکارو فلان 

یکم ارزش قائل شو برای خودت 

۱۷سالته تا بشه ۲۰سالت دستمال چند نفر میخوای بشی؟خودت چندشت نمیشه؟هرکی میگه سلام سریع وامیدی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)