2777
2789

دوبار توسط سادگی و احمقی خودم دوتا پسر به من دست زدن ولی رابطه کامل نداشتم الان می‌خوام مثل قدیم ی دختر پاک و ساده باشم نمی‌خوام کثیف باشم ی بخت خوب می‌خوام هیچ پسریم نمی‌خوام دوست ندارم برم سمت گناه ب هیچ وجه باید وقتی وسوسه میشم برم سمت گناه چیکار کنم من فقط ۱۷ سالمه سرکوفت بزنید ولی بگید من دوباره میتونم پاک بشم کثیف نیستم😭

به حس نیست. وقتی پشیمونی و تکرار نکنی پاک شدی

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر توبه از دل باشه 

جبران کنی و سراغش نرو 

بله میتونی پاک بشی و در توبه باز هست 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

همینکه به این رسیدی خودش خیلی خوبه شک نکن که تو الان پاک پاکی ،نزار از بدنت سو استفاده بشه هنوز خیلی جوونی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

کثیف چیه حداقل ب خودت احترام بذار قدم اول احترام گذاشتن و دوست داشتنه خودته خطا کردی ازش درس بگیر

جلو ضرر و از هرجا بگیری منفعته 

هررابطه ای کثیفی نیس باید حرمت بذاری تو رابطه همین

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

عزیزم هنوزم پاکی و خدا بیشتر از این حرفا عاشقته

اگه الانم‌ حس بد داری خدا داره باهات حرف میزنه و میخواد بهت بفهمونه که خیلی می ارزی بذار یه مرد واقعی برات بجنگه و بدستت بیاره

این که حس می‌کنی کثیفی هم وسوسه و مکر شیطانه که میگه بابا تو دیگه کثیفی گناهتو بکن پاک نمیشی دیگه از تو پاکی گذشت 

گول وسوسه شود نخور و توبه واقعی کن دیگه تو این سن و سالا سراغ پسر نرو بچسب به درس و مهارتت 

2810