2777
2789
عنوان

شمال با دخترخاله نامزد⁉️

182 بازدید | 11 پست

هفته قبلی شب خونه شون بودیم من یکم از صمیمیت و پوشش با نامزدم حرصی شدم البته خانم خوش برخوردی هست کلا حالا میگه خوش گذاشت بریم شمال ویلا بگیریم 

حقیقت هم خوشم میاد برم هم از رفتارش اونجا دیگه یکم بیشتر میترسم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من باشم نمیرم

ما تو عقد یه شهرستان با دخترخاله و پسرخاله متاهلش رفتیم یه شب رفتیم جوونا کلی بازی کردیم ینی نرم افزار ادابازی و اینا

ولی کلی بین منو شوهرم با حرفشون جدایی انداختن بیشرفا

اخرم با ناراحتی و قهر زودتر برگشتیم چون بیشرف بودن هی مسخره مون میکردن بیشتر منو مسخره میکردن چون بزور هی قلیون و اینا میدادن دست شوهرم اخرم گفتن مشروبم داریما

منم عصبانی شدم کلی دعوا کردیم

بری ۳ ۴بار حرص میخوری

ادمایی ک حد و مرز درست ندارن باعث زجرت میشن

تو دوران عقد و اینا خودتون دوتا برین از هم شناخت کسب کنین ادم اضافه بی حد و مرز یا پررو و چرب زبون ببرین اون زمان طلایی رو خراب میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باشم نمیرمما تو عقد یه شهرستان با دخترخاله و پسرخاله متاهلش رفتیم یه شب رفتیم جوونا کلی بازی کردی ...

سر همین قلیون نشست کنار نامزدم دستش هم گرفته بود بعدش هم سر خواب لباس کوتاه پوشید مثلا بخوابه باز بهونه آورد خوابش نمیاد دوباره رفتن دو نفری قلیون گذاشتن

سر همین قلیون نشست کنار نامزدم دستش هم گرفته بود بعدش هم سر خواب لباس کوتاه پوشید مثلا بخوابه باز به ...

اشتباه کردی چیزی نگفت

خیلی طرف راحته دخترررر

با نامزدت حرف بزن بگو حد و مرز مشپخص و رعایت کنه 

کم کم خودتم باید میرفتی و دست تو دست نامزدت تو مییودی

حق داری ناراحت باشی اصلااا باهاش سفر نری ها یهو میبینی جلو تو با لباس خواب دیتو گرفت برد تو اتاق

اشتباه کردی چیزی نگفتخیلی طرف راحته دخترررربا نامزدت حرف بزن بگو حد و مرز مشپخص و رعایت کنه کم کم خو ...

گفتم چیزی بگم میگه زیادی حساسی من یکم با همین لمس زیادیش مشکل دارم باز لباسش رو میتونم تحمل کنم میگم پوشش خودشه یه لمس های ناجور میکنه حالتش دوستانه نیست حالت معاشقه بیشتر بهش میخوره اگه منظورم بگیری

گفتم چیزی بگم میگه زیادی حساسی من یکم با همین لمس زیادیش مشکل دارم باز لباسش رو میتونم تحمل کنم میگم ...

اره فهمیدم

دختره حتما به نامزدت چشم داره، باید حتما با نامزدت صحبت کنی

اگه عقد نکردین بنظرم عقد نکن حیا برای زن تنها که نیس مردم باید داشته باشه

اگه عقد کردین بگو حد و مرز نشون خانما بده که بدونن به کسی متعهدی

گفتم چیزی بگم میگه زیادی حساسی من یکم با همین لمس زیادیش مشکل دارم باز لباسش رو میتونم تحمل کنم میگم ...

بعدم اگه هی بگی شاید بگن حساسم

میخوای به کجا برسه که بفهمی ادم بدرد نخوریه

زنه نباید جلو تو با نامزدت خلوت میکرده نازش میکرده دستش میگرفته

تعهد حق توعه حساسیت اضپافه نیس

اگه الان چیزی نگی بعدا میاره تو خونت نمتونی چیزی بگی

اره فهمیدمدختره حتما به نامزدت چشم داره، باید حتما با نامزدت صحبت کنیاگه عقد نکردین بنظرم عقد نکن حی ...

دفعه اول یه حرف خیلی بی ربط زد گفت داداش بزرگ نامزد من خواستگارش بوده بعد گفت چون اونو رد کرده دیگه اگه نامزد منم میومد مجبور بود ردش کنه ‼️

خیر سرش شوهرش هم یه پسرخاله دیگه شونه

دفعه اول یه حرف خیلی بی ربط زد گفت داداش بزرگ نامزد من خواستگارش بوده بعد گفت چون اونو رد کرده دیگه ...

چه مسخره

نباید جلو تو بگه اگه شوهرت خواستگارم بود چیکار میکردم

باید جواب محکم بدی ب اینجور ادما

مثلا: ازین ببعد دیگه نمیخواد نگران این باشی چون بامن قراره ازدواج کنه 

نمیدونم یه جواب محکم ک دهنش ببنده چون اوایل نامزدی هنوز برا دخترای مجرد جا نیفتاده طرف متعهده

برا منم پیش اومد ک دخترعمه ش که دختره اونو دوست داشت چیزی تعارف کرد گفت بفرمایید (اسم شوهرم)جان

منم گفتم جان نه ،آقا

فقط بفهمون که خر نیستی و باید دهنش ببنده

بعدم اگه هی بگی شاید بگن حساسممیخوای به کجا برسه که بفهمی ادم بدرد نخوریهزنه نباید جلو تو با نامزدت ...

دفعه اول تولد دعوت بودیم نامزدم گفت تیپ عادی اسپرت دخترونه بزن جمع خودمونی این خانوم از آرایشگاه اومد با لباس شب و یه شیشه عطر خالی کرده اولش که روبوسی و بغل کردن گفتم رسمشونه اشکالی نیست بعدش دیدم اصلا ول کن نیست خونه خودشون که تماما در خدمت نامزد من بود انگار قلیون بده میوه پوست بگیر آجیل بکش جلوش 

چه مسخرهنباید جلو تو بگه اگه شوهرت خواستگارم بود چیکار میکردمباید جواب محکم بدی ب اینجور ادمامثلا: ا ...

نمیتونم چند بار سعی کردم نشده میترسم من بگم اونم دوست پسر قبلیم تو روم بیاره چ غلطی کنم حالا 😭⁉️