2777
2789

بچه ها من یکبار تو عمرم عاشق شدم ی عشق پاک بینمون بود هیچوقت هم توسط اون دست خورده نشدم چون رابطمون از راه دور بود بعد اون ی پسری اومد گفت ازت خوشم میاد رفتم دیدمش بهم دست زد ولی رابطه کامل نداشتیم بعد اون ی پسری دیگه اومد شرافتشو قسم خورد ک بدون تو خودمو میکشم باورش کردم گفته بود سال دیگه ازدواج میکنیم باهم یهو گفت نه اصلا ازدواج اصلا قبل این یبار بهم نزدیک شد دستم زد ولی رابطه کامل نه الان دیگه توبه کردم هر پسری حتی بهترینش بیاد سمتم نمی‌خوام بنظرتون من قابل بخشش هستم؟ قابل ی ازدواج پاک هستم ؟اگر از این به بعد طرف هیچ پسری نرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم الان نمی‌دونم قابل بخشش هست یانه ولی این دفعه دیگ تصمیمت امیدوارم جدی باشه باز برنگردی سر خونه اول

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

تا مرز توبه شکستن بری ولی اونکارو نکرده باشی یعنی توبم قبول نیست؟

چرا قبول نیست دوباره توبه کن ایندفعه مصمم باش والله یحب توابین زیارت عاشورا هر روز یک بار بخون گریه برای امام حسین خیلی موثره تو قبول شدن توبه 

قطعا ک قابل بخشش هست چون خداروشکر شما بنده ها نشدید خدا

عجب 😂😂خب من که خدا نیستم شاید قابل بخشش نباشه چرا بیام بگم قابل بخشش هست 😐😐بله شما خوبید معلومه اگه می‌دونی قابل بخششه چرا تاپیک میزنی پس ؟؟؟فازت چیه 😆

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

هرشب حاضرم توبه کنم

ولی از جون و دل پشیمون شو هر وقت خاستی بری طرف گناه فورا استغفار  کن و امام زمان را صدا بزن بگو یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی بالاخره ما صاحب داریم  سرپرست داریم 

2810