2777
2789

عزیزم از این آدمای بی شعور زیادن 

تا میبینن مونثیم میخوان اذیتمون کن 

فدای سرت 

توام خودتو بابت این مسائل پیش پا افتاده خراب نکن 

بعدم آدم تا ماشین و چند جا نزنه که راننده نمیشه 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباهت اونجا بود که به خانمه گفتی باشه الان جا میدم...‌ باید میگفتی منتظرم نمیتونم فعلا حرکت کنم تا بابات بیاد درحالیکه خودت قصد رفتن نداشتی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
من همیشه شیشرو میدم بالا که نفهمن راننده زنه چون بعضی مردا بیشعورن حالا شوهرم میگه همیشه راه میدم ب ...

جدا از این که راننده زنه 

اگر یکی ماشینش مدل بالاتر از تو باشه هم فک میکنه میتونه هرغلطی بکنه و هرجور خواست توی شهر رانندگی کنه 

طرف دید من راهنما میزنم و دارم میرم ب سمت چپ وسطای راه بودم من سریییبع اومد جلوی من یه بووووق بلند کشید و رفت چرا؟ چون ماشینش شاسی بلند  بود 

زیادن اینجور آدما 

یه وقتی ی مرد میبینه ازش منی که زن هستم سبقط میگیرم اونم میاد با سرعت زیاد تر از من سبقط میگیره که بگه آره من هیچیم از تو کم نیست 😂😂

این شده وضعیت رانندگی توی شهر 

2805

من ظهر این تاپیکو خوندم و خوابیدم ،تمام وقت که خواب بودم ،خواب میدیدم دارم تصادف میکنم 🥵

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

عزیزم فقط فقط توی رانندگی بعد از مهارت و تجربه یه چیزو درنظر داشته باش

اعتماد به نفس، اعتماد به نفسسس، اعتماد به نفسسس

نداشته باشی خیلی جاها کم میاری

اگـه بشـه چــی میشــــه  
مقصر کی بود بعدش نترسیدی ار رانندگی

مقصر من بودم چرا مغزم درد گرفت هنگ کرده بودم مرده عوضی سرم داد زد بعد ماشینش پر خش بود ماشین من صفر بود خراب شد اومد نگاه کرد دید ماشین خودش هیچی نشده یه مرد دیگه هم اومد اونو آروم کرد که بره ببخشه رفت. منم  اومدم خونه تازه از مدرسه برگشتم شیفت عصرم کلاس داشتم عجله داشتم گریه ام گرفته بود بدنم می‌لرزید ولی به خودم قول دادم آنقدر راه ببرم تا ماهر بشم 

اره من با صدای بلند بد و بیراه میگفتم و پشت سر هم بوووق میزدم ببین تو این موارد همیشه بگو ب درک که ...

متاسفانه مردا وقتی میبینن یه خانوم پشت فرمون اذیت میکنن بوق میزنن میخان هولش کنن یا میان جفت میکنن بهت بترسی تو فک نباش تو اروم برو تا خوب ترست بریزه دستت که پر شد اونوقت نوبت تلافی گاهی وقتا یکی میاد جفتم وایمیست ک مثلا بتروسون منم میمون همینطور بعد گاز میده ولش نمیکنم خودش پا به فرار میزاره 

ناراحت نباش جونم پیش میاد 

من اولین روز مدرسه میخواستم پسرمو ببرم بعد یهو تو سربالایی بد پیچیدم بعد میخواستم بیام عقب دوباره دور بگیرم بعد خاموش کردم ماشینم همینجوری دنده عقب رفت خورد ب ماشین پشتی یک ترافیکی افتاد همش هم از استرس این اتفاق افتاد برام همین باعث شده فعلا نتونم بشینم‌پشت فرمون

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
ولی باور کن بعضی راننده خانوما هم اذیت میکننمثلا با سرعت ۵۰ تا میاد تو لاین سرعتهر چی بهش بوق میزنن ...

وای نگو پیرمردا رو مخن چشاشون کم شنوا شده چشماشونم خو ضعیفه هرچی بوق بزنی اصلا انکار ن انکار

منم تازه ماشین گرفتم و راه میبرم اع که بدم میاد از این آدما مزخرفم منم وسط چهار راه این هفته محکم ما ...

منم اول مهر تصادف کردم اولین تجربم بود تو شلوغی خاموش کردم تو سربالایی ماشینم دنده عقب رفت خورد به پشتی ولی هیچی نشد طرف خانم بود بهم گفت رانندگی بلد نیستی چرا پشت فرمون میشینی در حالی که من فقط  استرس داشتم هی ول نمی‌کرد منم گفتم خسارت میدم دیدم ول نمیکنه عصبی شدم گفتم ولم کن دیگه هی تکرار میکنی بتوچه ربطی داره من بلدم یا بلد نیستم 

منم اول مهر تصادف کردم اولین تجربم بود تو شلوغی خاموش کردم تو سربالایی ماشینم دنده عقب رفت خورد به پ ...

منم همین دوشنبه که گذشت وقتی خوردم به ماشین وسط چهار راه و چراغ قرمز دوتا زن رد شدن بلند بلند به من میخندبدن می‌گفت ترمز نگرفته بلد نیست زده به یارو اونجا آنقدر استرس داشتم دلم میخواست چند فحش بهشون بدم عوضی ها ی عقده ای بیشتر همجنس خودمون هستن ولی شعور اینکه چطوری رفتار کنند ندارن توام به اون زنه میگفتی تو از شکم مادرت یاد داشتی زنیکه کثافط بگو عجب کردم میزنم 

من بعدش اومدم خونه میگفتم کاش اونجا جواب اون دوتا کودن رو میدادم 

منم همین دوشنبه که گذشت وقتی خوردم به ماشین وسط چهار راه و چراغ قرمز دوتا زن رد شدن بلند بلند به من ...

من داغ کردم دیگه گفتم داری اون روی سگمو بالا میاری جالب اینجاس ماشینش پر فرورفتگی و رنگ بود 

یه جوری میگن انگار خودشون از شکم مادر رانندن 

ناراحت نباش جونم پیش میاد من اولین روز مدرسه میخواستم پسرمو ببرم بعد یهو تو سربالایی بد پیچیدم بعد م ...

تو دقیقا مثل مامانم شدی یادمه اولین بار با مامانم ده سال قبل نشستیم تو ماشین از سر بالایی ماشینش خاموش کرد کم آورد وایی آنقدر استرس داشتم از ماشین سواری میترسیدم اون موقع 

2809