سلام ...
خانوما خوب هستید!حال دلتون خوبه ؟ اوضاع بر وقف مراد ...انشالله همیشه خوب وغم از دلتون پر بکشه ..هرچه به صلاح پیش بیاد ...
یه تاپیک دیدم خواستم این متن رو کامنت کنم اما خب تعطیل شده بود نوشته بود که با اخلاقای همسرم چیکار کنم بی توجهی بی محبتی و...۶ ماه عقدیم و درهفته سه بار تماس وپیامک در حد یک ساعت و...
اما جواب بنده البته که شرمنده بنده در حدی نیستم که نصیحت کنم اما حرف دل ویه تجربه کوچیک در همین چندصباحی که گذروندم :
من حدودا یکسال خورده ای ازدواج کردم ...
همیشه شکر خدا خداراشکر مراتباًزنگ وتماس داشتیم و چون محل زندگیشون با ما فاصله زیاد داشت می امد مثلا یک هفته خونه ما می موند ومن چندماهی یکبار میرفتم درحد دو روز خونشون برای اینکه حرمت ها نگه داشته بشه ...یعنی پنجشنبه صبح حرکت میکردم ظهر می رسیدم جمعه عصر حرکت میکردم برای برگشت ...خلاصه ... همیشه مرتبا زنگ میزد وتوجه داشت وداره حتی الان که زیر یک سقفیم ..چون محل کارش دو روز با محل زندگیمون فاصله داره وشیفتش ۲۰ به ۸ هست ...مرتبا تماس وزنگ داریم وپیام ،حتی امروز یکم بحثمون شد وگفتم زنگ نزن نمیتونم جواب بدم تا زمانی که حالم بهتر بشه ممکن بی حرمتی کنم بزار اروم بشم خودم تماس میگیرم حوالی ساعت۴ ونیم اینا پیام داد دارم دیوونه میشم صداتو نشنوم لطفا معذرت میخوام حرفم اشتباه بود و...وخب بخشیدم و...
اما از روز اول قرار گذاشتیم هروقت احساس کردیم یه جای رابطمون داره میلنگه وحس کم بودن میکنیم به هم بگیم
هروقت احساس کردیم از هم دلخور وناراحت هستیم به همدیگه بگیم و درموردش صحبت کنیم تا کدورتی نمونه حتی گاهی ۳ الی۴ ساعت صحبت میکنیم درمورد یک موضوع ...
هروقت قهر کردیم قول بدیم بیشتر از یکساعت نشه ...
هروقت اتفاق بدی افتاد پشت هم باشیم ...
روزی یکبار به همدیگه یاد آوری کنیم چقد همدیگرو دوست داریم ...
نیاز های همدیگرو به طور مکرر بیان کنیم توی رابطه وزندگی زناشوییمون ...
اگر احتیاج به توجه داشتم اگر احتیاج به بغل داشتم اگر احتیاج به کمک کردن در کارهای خونه داشتم بهش بگم و....
و همسرم متقابلا هرانچه نیاز داره روبهم بگه ...
هروقت سوتفاهمی پیش امد به همدیگه بگیم همون لحظه که ببین فلان کار باعث شد من سوتفاهم پیدا کنم بابت فلان موضوع ومن یا همسرم با توضیح همدیگرو درک وقانع کنیم ...و احترام وحرمت همدیگه رو همیشه ودر هرزمان نگه داریم حرمت وحریم خونمون حفظ بشه
به نظرم هر شخصی نیازه اینارو توی رابطش رعایت ودرک کنه
شما هم نیازتو به همسرت بگو توجه محبت و...نزار باعث بشه توی دلت بمونه وبعدها بشه حسرت غرور توی رابطه چیز خوبی نیست
تاهل و متاهل شدن یعنی هم مسیر شدن شریک شدن همدم شدن نه اینکه موازی هم باشید نه اینکه مقابل هم قرار بگیرید ..
شرمنده طولانی شد