2777
2789
عنوان

هر هفته خونه مادرشوهر باید بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5099 بازدید | 92 پست

ماام هفته یبار روباید بریم ولی خب دعوت نمیکنن که فقط ناراحت میشن اگ نریم.. خاهرشوهرامم ک هرروز اونجان

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدربدون بخدا من درحسرت اینم مادرم یکباربگه دلم تنگته پاشو بیاتامیتونه دوری میکنه 🥲🥲خواهرم ندارم

منم تک فرزندم ولی انقدر از بچگی تنها بزرگ شدم حوصله جمع رو ندارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

و مایی ک مادر شوهرم مدام اه و ناله میکنه از دست و پا درد ک مبادا بریم ی شام نهار بمونیم اونوقت دخترش هر ردز نهار میره اماده میخوره قابلمه میکنه برا شوهرشم میبره خونه  بعد میگن بین بچه هامون فرق نمیذاریم 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
در هفته هم یکی دوبار شب تشینی یا بعد شام میریم

بستگی ب خودت داره من وقتی ک پدرشوهرم خونست خیلی دوست دارم برم اونجا،هرروزم برسم خسته نمیشم 

وقتایی هم ک نیست هرازگاهی بدون همسرم سر می‌زنیم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خدا مادر شوهرت براتون حفظش کن ،،قدرش بدون،،من با مادرشوهرم توی یه ساختمون میشینیم ۸ ماهه که مارو یه وعده هم شام یا نهار دعوت نکرده،،من تو این مدت چند بار دعوتش کردم ولی اون هیچ این هفته دخترش و یکی از پسراش واسه نهار دعوت کرده بود بازم ما رو دعوت نکرد دیگه واااااقعا بهم برخورد خیلی ناراحتم از دستش

اره مامان منم همینجوریه اصلا نمیگه بیاید تا خودمون نگیم تازه راحتتره نریم ماهم کم میریم دیگهمادرشوهر ...

من خیلی گریم میگیره سنی هم ندارم اخه توشهرغریب هم هستیم دوتامون ولی اون اصلا نمیگه بیا پیشمون خودش راحت تره من ۲۵سالمه ن خواهری دارم ن کسیو توشهرغریب ولی خودش بیاد کلی پذیرایی میکنم ولی وقتی منوبچه هام شوهرم بریم توجه نمیکنه شایدبگی پیره ولی 45سالشه هعی ببخش خیلی حرف زدم بغض داشتم راحت شدم 🥲🥲🥲