2777
2789
عنوان

بیایید جاریمو چشم بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5589 بازدید | 140 پست
چه ربطی داره الانخواهر و برادر زیاد داره خانوده جمع و جور و وابستهمن بچه طلاقم و تک فرزند

عزیزم 100در100توهم چیزی داری که جاریت نداره باطن زندگیت رو با ظاهر زندگی کسی مقایسه نکن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدااااا بس ک ذهنیت ماهارو ب مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری بد کردن ماها اینطوری شدیم بس کنین خواهشا یکم این چیزا رو از ذهنتون بیرون کنین همش منفی نباشین خب تو هم باهاشون بگو بخند کن شاد بشی حسادت نکن الکی خودتو اذیت میکنی

من حسودی نمیکنم 

ولی دقیقا مثل من 

میرم خونه مامانم خودمو خودش تنها ن خواهر ن بردار هیچی 

هعی نکا هم میکنیم یا تو گوشی 

فامیلم ک هر چی نیان راحتریم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعصی تبلیغ ها داره به جاهای باریک میکشه تو این سایت 

عین تبلیغ های اینستا شده 

اولش کلی چرت و پرت میگن که بعدش جنس خودشونو تبلیغ کنن مثل اون تبلیغه که کلی  درباره زندگی خصوصی مهناز افشار و اولین مصاحبه اش به زبان اتگلیسی و تسلطش میگه بعد پکیج های زبانشون رو تبلیغ میکنه 

خانما متاسفانه منم همینم بخدا میدونم خیلی بده و خودم نمیخوام اینطور باشم اما اینا از سر عقده و حسرت ...

بآور کن فقط ظاهر سازیه، همیشه در رفت و آمد های زیادی.... بحث های جگر سوز زیاده

بااااور کن،دو تا کوزه کنار هم صدا دارن

اینقدر ظاهر بین نباش

2810