2777
2789
عنوان

بیایید جاریمو چشم بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5589 بازدید | 140 پست
مریضی؟یا کم سنی حوصلت سررفته ک..شعر میکی اینجا؟

از این ادما زیاده... دختر خالم همینجوری بود رفته بود به خالم گفته بود چکار کنم که به قصد کسی رو چشم کنم😐چشم دیدن هیچ کسو نداشت عوضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اون تاپیکت که گفتی شکل آهو ام ولی خونواده شوهرم تعریف نمیکنن ازم😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اسی جانم معذرت دوستان ی برنامه ای هس منم تازه نصب کردم میلی گلد تو بازار هس

اگه دعوت هم کنینن هم ب دعوت کننده و هم ب اون شخص ک دعوت شده پول میده 

هرکی خواس نصب کنه این کد milli-gwnmf رو تو دعوت دوستان کپی کنه هم ب اون بده هم ب من 

برنامه کاربردبه

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

خواهر برادر داشتن خوبیایه خودشو داره عزیزم سختیایه خودشم داره ....مثل تک فرزند بودن :) 

هر کدوم معایب و مزایا خودشو دارن ...من دوس داشتم تک فرزند بودم میدونی چرا؟؟

چون هرروز دغدغه یکیشونو داری جدی میگم 

فک نکن همش جمع شدن و خندیدن دور همه ...خونواده هایه اطراف مام همه پر جمعیتن ...دوستام ....عصرام دور هم جمع میشنو میخندن ...ولی یه روز یکیشون مریضه ...یه روز یکیشون صاب خونه بیرونش میکنه ...یکیشون فوت میکنه :))) همه اینارو در نظر بگیر ❤️

2810