2777
2789
عنوان

دختره‌ی بی حیا شوهر منو صدازد

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک مراسم مهم بود همه درگیر بودن اون خریدهاهم مرتبط بامراسم بود

اها

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

خرید برای اون مراسم مهم بود

اهان یعنی دو نفری رفتن ؟ اگه اینطوره اشتباهه.شما هم باید میرفتی ولی بازم دلیل نمیشه بگیم چیزی بینشونه.روابط رو رسمی نگه دارن بهتره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

حق داری از آینده ی زندگیت بترسی.....

اینقدر دنیامون خراب شده که........

اینقدر تو همین سایت چیزهای عجیب غریب. مثل دوستی شوهر با خواهرزن،،،دوستی شوهر با زندایی یا زنعمو،،،،رابطه ی شوهر با زنداداشش،،و....و.....و...خیلی چیزای دیگه که آدم شاخ در میاره

ی کم بیشتر مواظب زندگیمون باشیم

من به شوهرم(باقیافه ی مخصوص زمانایی ک غیزتی میشم وازچشام آتیش میباره) میگفتم نه چیزی نمیخوام ولی برگشتی خونت ریخته س برو بسلامت

مطمئنم اون لحظه یکی دیگه رو میفرستادباهاش بره خرید😂

حس میکنم دختره خیلی خرابه میخواد مخ اقامو بزنه

نه گلی این قضاوت خطرناکیه چیزی ثابت نشده.اون الان شوهرداره و زندگیشو میکنه.اما هر چه این روابط کنترل شده باشه بهتره.نذار صمیمی بشن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بنظرت به روی شوهرم بیارم ؟؟؟ یاهمون رفتم تواتاق کافیه؟

آره،،به روی شوهرت بیار ،،اما با آرامش ...بگو دوست دارم نگرانتم.از کار اونشبت هم خیلی ناراحت شدم.....دلیل نداره شما زنعموتو ببری خرید...دیگه تکرار نشه...من از اینجور روابط خوشم نمیاد...خواهش میکنم رعایت کن