2777
2789

یه جاری دارم تو ظاهر خیلی خوبه با آدم خیلی 

میگی فرشتس 

زبون می‌ریزه انقدر و خیلی هارو هم خام میکنه

اما انگار باطنش خوب نیس 

چند بار دیدم باطنشو

از همون اول واسم زبون ریخته منو خام خودش کرده بود عاشقش بودم

اما با این حرکاتش به شک افتادم

مثلا شوهرم اتاق عمل بود معلوم نبود زنده بمونه یا نه

شوهر این سفر بود اون روز داشت برمیگشت

جاریم آرایش کرده بود شاد شاد 

یا مادرشوهرم آش نذری داشت داشتیم تزئین میکردیم من خیلی خوشگل تزئین میکردم یکیشو جونم نکشید خیلی بد شد

خواهرشوهرم اومد گفت شوهر من آش میخواد جاریم همون زشتو رو داد ببره

یا واقعا هنگ کردم خیلی

ماهمگی کارمون با هم یکیه 

بعد غذای کارگرارو خواهرشوهرای مجرد میپزن

من تازه سال اول ازدواجمه

امشب خواهرشوهرم اومد به جاریم گفت همش داریم کار میکنبم از صبح تا بعدازظهر سرپا بودم پاهام دیگه جون نداشت غذای کارگرا رو پختن خیلی سخته

جاریم در کمال تعجب گفت

دیگه چه میشه کرد سخته باید یجوری تحمل کنید دیگه

یا شوهر منو تو زبون نگه داشته

هر هفته میگه ببر خونه مادرم منو 

معلومه آب زیر کاست خوب حواستو جمع کن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه بعد دوسال تازه به خوب بودنش شک کردم در این حد دو روعه

اینجور آدما میخوان همه چیو تو دستشون بگیرن  هرچی هم بشه خودشون رو ب مظلوم ترسن شکل ممکن میکنن

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

خب باید بدونم چجوره یا نه

نه چرا باید بدونی شما فقط فقط داری ب روح روان خودت اسیب میزنی ول کن بابا دنیا ۲روزه خوش زندگی کن کاری هم ب کار کسی نداشته باش  اونا بدن تو خوب باش یا مثل خودشون باش ولی ذهنتو درگیر هیج کس نکن که اولین نفر ک اسیب ببینه خودتی

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است