2777
2789
عنوان

پریشب دامادمون حرف خواهرم گوش نداد رفتار درست کردم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 37 پست
دیگه تا وقتی سرپا بشه و بتونه کارای بچه رو بکنه پیشش باشین تو هم میتونی هفته ای 2شب اونجا باشی حداق ...

هوم ولی دیگه نگه سر سفره چرا خورشت نگرفتی و حرفم گوش ندادی فلان 😐

نه از دست خواهرم که دیگه عملا گفت به دامادمون خورشت بگیر که ارزون تره نه جوجه، تازه گرفته بود هم نار ...

الان فهمیدم حق داری ناراحت باشی ولی به احترام دامادتون که به شما احترام گذاشته با اینکه خواهرتون مخالفت کرده ارزش قائل شده احترام بزارین واکنشی ندیدن اگر هم خواستین یجور به خواهرت بفهمونی که ناراحت شده جلو دامادتون نباشه و الان توی چنین وضعی که خواهرتون بهتون احتیاج داره نباشه 

توی بیشتر خانواده ها داماد به خانواده خانمش ارزش قائل نمیشه خانم حرث و جوش میخوره ولی توی خانواده شما فرق داره دامادتون با درکه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فهمیدم حق داری ناراحت باشی ولی به احترام دامادتون که به شما احترام گذاشته با اینکه خواهرتون مخا ...

حرص

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
هوم ولی دیگه نگه سر سفره چرا خورشت نگرفتی و حرفم گوش ندادی فلان 😐

عیب نداره خوب ب دل نگیرین  بنظر من ادم زایمان کرده اصلا هوشو حواسش سرجاش نیست  من خودم انگار اصلا تو این دنیا نبودم انقد گیجو منگ بودم  شاید اونم زیاد نمیتونه ب حرفاش فک کنه  فک نکرده ک مهمونین اونجا و براش زحمت میکشین 

2805
عیب نداره خوب ب دل نگیرین بنظر من ادم زایمان کرده اصلا هوشو حواسش سرجاش نیست من خودم انگار اصلا تو ...

قبلا هم همینجور بود 

از وقت ازدواجش که یکسال میگذره یکبار نه خانواده شوهر نه خانواده مارو شام دعوت نکرد با اینکه هر هفته میومد خونمون مهمونی شام می‌خورد 

و یکبار با مامانم حرف می‌زد مامانم گفت چرا خانواده شوهرت دعوت نمیکنی گفت بیان بشقاب نو ها جهازم رو کثیف کنن، منم خونه اش این یکسال  کلا زیاد نرفتم دو سه بار با بابا مامانم رفتم فقط و دو سه روز قبل زایمانش که خونه اش تمیز کنم 

البته کل این 9 ماه سر کارش رو میرفت از صبح تا عصر و یکی دو هفته  آخر دیگه دور کاری گرفت و میگفت بیا اینجا تنها نباشم ولی من یه روز‌ اش رو رفتم 

قبلا هم همینجور بود از وقت ازدواجش که یکسال میگذره یکبار نه خانواده شوهر نه خانواده مارو شام دعوت نک ...

خب پس کلا خسیسه 

ولی رفتار دامادتون قابل احترامه  شماهم این مدت چون بهتون احتیاج داره مجبورین پیشش باشین خوب شه دیگه کمتر برین کمتر بمونین 

خب پس کلا خسیسه ولی رفتار دامادتون قابل احترامه شماهم این مدت چون بهتون احتیاج داره مجبورین پیشش با ...

آره دامادمون خوبه خداروشکر شاید خواهراش یا مادرش خورده شیشه داشته باشن یا خواهر خودم اما اون نه، 

هر به چند وقت هم خوابش میبینم تو خواب از دست خواهرم شکایت میکنه پیش ما 😐😐 با اینکه تا الان چیزی نگفته و رفتار خیلی خوبی با خواهرم داره نمیدونم این خواب ها چیه شاید تفکرات خودمه 

آره دامادمون خوبه خداروشکر شاید خواهراش یا مادرش خورده شیشه داشته باشن یا خواهر خودم اما اون نه، هر ...

اره احتمالا فکرای خودته بلاخره زنو شوهر  کاملا از هم راضی نیستن همیشه  و تا وقتی خودشون گله ای نکردن کسی نمیتونه دخالت کنه