2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دلت بخواهدقطعا پس میدن این دنیا دار المکافاته

من خودم تقاص کوچکترین گناهامو دادم اما نمیدونم خدا نسبت به اینا انقدر صبوره .اصلا خودم موندم یکی از زن داداشام سنی ازش گذشته مادرمو دق مرگ کرد حالا نوبت منه .

آره خیلی شده 

حس میکنم مقصر خودمم یه ضعفی توی رفتارم هست که تکرار میشه باید اصلاحش کنم

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
نمیدونم. خیلی برام‌نقشه کشیدن هنوزم میکشن. باید ما هم زرنگ باشیم از،پسشون بربیایم

من اصلا نمیتونم مثل اونا باشم .توانشم ندارم اما واقعا تو کار خدا موندم که چرا جواب اینا رو نمیده

مشکل از سادگیمونه

نه به نظرم ریشه دیگه ای داره من شخصیت  ساده ای ندارم

فکر میکنم از مهربونی باشه و صمیمیت و خیرخواهی برای بقیه و سوبرداشت اونها این یکیشه باید حد نگه داشته بشه من خیلی وقت بود درگیری با هیچکس نداشتم چون رعایت میکردم همین تازگی دوباره اون چرخه غلط تکرار شد 

می‌تونه هم انتظار بیجا باشه رو دادن زیاد باشه بعد اینکه باید سعی داشته باشی یار جمع کنی توی بعضی مسائل نه اینکه همه رو بپرونی بعد دیگه خیلی مسائل هم باید بی تفاوت باشی 

خیلی وقت ها از زودرنج بودن یه همچین مشکلاتی شکل میگیره یعنی زودرنجی شما باعث میشه نقطه ضعف دستشون بدی 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)