2777
2789
عنوان

بچمو زدم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست
چون پدرم وقتی تازه ب بلوغ رسیده بودم بهم دست درازی کرد منم اینو الان ک جسارت پیدا کردم گفتم چندین با ...

وای خدا 

چه شرایط بدی ببین سعی کن با بچت زندگی جدیدی و شروع کنی همرو فراموش کن باور داشته باش زمان بگذره همه چی عوض میشه دنیا به روتون می‌خنده فقط با بچت بد خلقی نکن تا لج نکنه 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

تو فقط خسته بودیبه نظرم رها کن همه چی رو ،به خودتو و بچت فکر کن اهمیت بدهگلم اکثرا همه ما مشکل دادیم ...

چشم عزیزم ممنونم خواهرم

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا چه شرایط بدی ببین سعی کن با بچت زندگی جدیدی و شروع کنی همرو فراموش کن باور داشته باش زمان بگ ...

بچم انگار یه دیوار بین مون کشیده چون خیلی زندگی سختی داشت از قبل به دنیا اومدنش دعوا و کتک کاری تا وقتی از باباش جدا شدیم همین وضعیت بود الانم که من تنها کسی ک داره اینجوری باهاش برخورد میکنم کودک درونمم خیلی شاکیه سر بچه بی گناهم خالی میکنه🥺

بچم انگار یه دیوار بین مون کشیده چون خیلی زندگی سختی داشت از قبل به دنیا اومدنش دعوا و کتک کاری تا و ...

شما که جز همدیگه کسی و ندارین عزیز من 

دیگ شما دو نفر خونواده و همه کس همدیگه هستین مراقبش باش بزرگ بشه نتیجشو میبینی

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

2805
شما که جز همدیگه کسی و ندارین عزیز من دیگ شما دو نفر خونواده و همه کس همدیگه هستین مراقبش باش بزرگ ب ...

برای ما دعا کنید ممنونم از کمک تون💐🙏

نه اجاره ای هست

پس قبل ازین که وضع ازین بدتر شه

به خودت بیا، ببین چه راه هایی میتونی بری و چه کارهایی بیای

حالا که کسی رو نداری باید بزرگترت خودت باشی و بسه

فکر خودکشی رو ول کن. با زنده موندن و زندگی فکر کن

هم خودت آینده میخوای هم بچه ت. با افسردگی و یه گوشه نشستن همینا چیزا هم که داری از دست میدی

زبونم لال دو روز دیگه بچه ت مریض شه حالا هم که زمستونه چجوری میخوای ببریش دکتر، یا اجاره ماه به ماه رو هم باید بدی و خرج و مخارج خونه

اگه آشنایی داشتی که میدونی آدم خوبیه یه ذره ازش کمک بگیر فعلا یا دوستی چیزی 

اعتماد بنفس داشته باش از الان هر کی برسه خیلی چیزهای خوبی قرار نیست بهت بگه یا شاید ناامیدت کنه ولی نباید کم بیاری

اول از همه هم خودت رو حبس نکن تو خونه 

یه نیم ساعت در حد پیاده روی یا پیش همسایه ها رفتن برو بیرون فردا وقتی زیاد سرد نبود. 

امیدوارم حداقل یه ذره پس اندازی چیزی داشته باشی، داری..؟ 

https://daigo.ir/secret/4475326302
پس قبل ازین که وضع ازین بدتر شهبه خودت بیا، ببین چه راه هایی میتونی بری و چه کارهایی بیایحالا که کسی ...

نه دادم رهن خونه مردم گریز شدم حس میکنم معذب میشن مردم از حضورم حس میکنم پارانویید شدم چون هم دوستام با شوهرم ریختن رو هم هم خانوادم اینجوری ولم کردن کلا نسبت به همه آدما بدبین شدم حس میکنم همه دورو و دروغگو هستن درصورتیکه این ویژگی توی همه آدما نباشه تو اکثرشون هست اما نمیتونم قبولش کنم ک حتی خودم گاهی دورو و دروغگو میشم 

نه دادم رهن خونه مردم گریز شدم حس میکنم معذب میشن مردم از حضورم حس میکنم پارانویید شدم چون هم دوستام ...

انتخاب خودت نبوده که بخوای شرمنده شی، حتی اگه انتخاب خودت هم باشه باید سرتو بگیری بالا که جرعتش رو داشتی با حیوون بودنشون کنار نیای و یه شروع دوباره داشته باشی 

وقتی خونواده ت به قول خودت اینجورین، پ حتی اگه بچه ت هم قبول میکردن پیش خودشون از کجا میدونی بلایی سرش نمی‌آورد پدرت 

با حبس کردن خودت تو خونه، فقط باعث میشه بیشتر افسرده شی و سخت تر بتونی از این حال در بیای. با کسی هم حرف نزدی حداقل یه قدم بیرون بری هوا میخوری یکم ذهنت آزاد تر میشه. 

بیخیال یه حیوون ها هم شو، به هیچ وجه هم حتی توی فکرت نگو حتی یه درصد که شاید تو کم گذاشتی که این اتفاقا افتاده

https://daigo.ir/secret/4475326302

خواهر قشنگم 

خدا همیشه همراه خودت و پسر عزیزت هست ؛ شک نکن 

تو مادری ؛ پس باااید قوی باشی ؛ هر روز قوی تر از دیروز 

از تو حرکت از خدا برکت 

برا شغل هم به نظرم پرستاری از سالمند ؛ که معمولا خونه هم میدن با توجه به شرایطت فعلا خوبه ( خیلی موارد سالمند مشکل خاصی نداره ؛ فقط میخان تنها نباشه ) 

تا انشالله پسرت بزرگ‌تر بشه 

خواهر قشنگم خدا همیشه همراه خودت و پسر عزیزت هست ؛ شک نکن تو مادری ؛ پس باااید قوی باشی ؛ هر روز قوی ...

خدا حفظ تون کنه چقدر خانم های خوب و مهربونی اینجا هست خدا واقعا به همه تون خیر و شادی و برکت بده برای منم دعا کنید بتونم از پس این امتحان های زندگی بربیام و مادر خوبی باشم بتونم انسان خوبی باشم بتونم جلوی پسرم جلوی بقیه انسان ها سربلند باشم خدا همه مادر هارو که تو شرایط مشابه من هستن کمک کنه آمین