2777
2789
عنوان

دوران عقد چقدر با شوهراتون بیرون میرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر کس بنا به شرایط که داره فرق داره

واقعا اگه اینقدر تایم کارش زیاده بهش حق بده

ولی سعی کن هفته ای دو بار حداقل برید بیرون 

و حتمااااا  خلوت خصوصی باهاش داشته باش

بچه ها‌دارم‌ نظراتتونو‌میخونم‌فقط اینو‌بگم‌که خودتونو‌با‌هم‌مقایسه‌نکنید.هرکس شرایط و‌دیدگاهش فرق میکنه .بخاطراینکه‌یکی‌دائم پیش نامزدشه ،رابطتونو بد‌نکنید با نامزدتون

روزی چند ساعت وقت میگذروندیم

الان بگم با شوهرت مقایسه میکنی ناراحت میشی گل .بنظرم دوره فن بیان شرکت کن یچیزای یاد بگیر با روش خوب و اصولی جلو برو که مردت برا بودن با تو خودش رغبت داشته باشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
منم اجازه کنار هم خوابیدن که نداشتم هیچ اجازه بیرون رفتنم نداشتم هیجوفت خانواده نمیبخشم اگه میذاشتن ...

من خدایی بعد سه سال دارم میشناسمش اخه سه سال برام هلاک بود هفته ای یبار همو میدیدم کل هفته براش له له میزد با گل و کادو میامد و باهم وقت میگذروندیم ما تایم زیادی باهم وقت گذرونیدم تابستون که کلا پیشش بودم هرروز ولی فکر نمیکردم بهد عقد اخلاق واقعیشو میشناسم

ما شرایطمون فرق می‌کرد از هر طرف چوب میکردن تو زندگیمون ک چرا خیلی میری خونه نامزدت و ... ولی ما گوش ندادیم سه سال عقد بودیم تازه دو ماهه عروسی کردیم بیشتر وقتا کنار هم بودیم  یعنی هر روز همو می‌دیدیم 

عزیزم هر کس بنا به شرایط که داره فرق دارهواقعا اگه اینقدر تایم کارش زیاده بهش حق بدهولی سعی کن هفته ...

جدای اینم حس میکنم سرد مزاجم هست اخه ما یه خلوتگاه دو نفره داریم که فقط هفته ای یبار منو میبره غیر از اون کل هفته اسم رابطه رو هم نمیاره بش چند بار گفتم میگ سرد نیستم کلا چرت و پرت تحویلم میده ولی من فکر میکنم سرده

2810