2777
2789

امروز بین من و همسرم بحثی پیش اومد که مادرشوهرم مطابق هرروز برای اینکه جویای احوال پسرش باشه باهاش تماس میگیره که همسرم بهش میگه الان اعصابم خورده باشه بعدا صحبت میکنیم

مادرشوهرم زنگ زده دیدم داره گریه میکنه

یه لحظه فکر کردم اتفاقی برای همسرم افتاده اخه بخاطر بحثمون همسرم به تماسم پاسخی نمیداد

دیدم مادرشوهرم میگه امیر گفت می‌خواد ازت جداشه

گفت فرزانه خیلی اذیتم میکنه 

و کلی صحبت کرد پیرامونش 

من چیزی نگفتم فقط سکوت و اینکه میونه ی من و همسرم فقط عشق و احترامه

همسرم هم میگه چیزی نگفتم و راست گفته یقین دارم

الان گفتم مادرت این حرف رو زده به احترامت چیزی نگفتم گفت چی گفت؟ گفتم گفته تو و امیر از هم جداشین امیر می‌خواد ازت جداشه و همسرم چیزی نگفت فقط گفت تصمیم گیرنده زندگی هر کس خودشه فراموش کن

حدود ۹ ماهه مزدوج شدیم خیلی ناراحتم بخاطر این حرف مادرشوهرم که چطور روش شده چنین چیزی بگه

اخه من همیشه احترام داری میکردم و رسمی بودم در عین مهربونی به جا

خانمای متاهل که زندگی موفق دارین نظر بدین و خواهرانه راهنمایی کنین🙏🏻❤️

عزیزم همسرت حتما ار عصبانیت همچین حرفی زده 

وگرنه مادرش مرض نداره که بگه 

بعدش اقا ترسیده گفته نه من نگفتم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا بعضی مادر شوهرا اینجورن

مادر شوهر من با اینک خیلی دوسم داره و خوش اخلاقه یکبار از شوهرم ناراحت بودم متوجه شد گفت هنوزم دیر نشده اگه نمیتونی برو پسرم حقوق داره کار می‌کنه پیش خودم باشه به نفعمه

من کلا نشنیده گرفتم گفتم شاید خواسته من بیشتر هوای پسرشو داشته باشم

2804
عزیزم همسرت حتما ار عصبانیت همچین حرفی زده وگرنه مادرش مرض نداره که بگه بعدش اقا ترسیده گفته نه من ن ...

نگفت 

کل تماسش در حد ۱۳ ثانیه بود که نمیشه تو تایم کم اون حرف رد و بدل شده باشه

بنظرم فراموش کن، مادر شوهرت هم از بی سیاستی و نگرانیش بوده زنگ زده گفته .مادرا عادت دارن پیاز داغ ماجرا رو زیاد کنند.جدی نگیر و به زندگیت بچسب

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
نگفت کل تماسش در حد ۱۳ ثانیه بود که نمیشه تو تایم کم اون حرف رد و بدل شده باشه

چند روز دیگه با همسرت برو اونجا

رک بگو من و همسرم مشکلی نداریم و همسرم به شما در مورد طلاق حرف نزده

چرا این حرف زدین

بگو‌ جواب بده

تا دفعه بعد نگه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بنظرم فراموش کن، مادر شوهرت هم از بی سیاستی و نگرانیش بوده زنگ زده گفته .مادرا عادت دارن پیاز داغ ما ...

به همسرم گوشیو دادم و گفتم از خوبی هام به مادرت بگو

نه برای اثبات چیزی 

بلکه بخاطر حرف زشتش

همسرم زنگ زده و گفت فرزانه از هر لحاظ عالیه خیلی دوستم داره حالا بحث ممکنه گاهی پیش بیاد

دیگه هی به روی همسرت نیار روش باز میشه من اگه جای شما بودم درکمال احترام اصلا اهمیت نمی دادم مادرشوهرم چی گفته الانم ک ۱۸ سال از ازدواجم می گذره یک بار به حرف های چرند کسی مخصوصا مادرشوهرم اهمیت ندادم و حتی به خاطرش خاطر خودمو تلخ نکردم چون بیشتر مادرشوهرها این کارو می کنن تا با روان عروس بازی کنند.بیشتر باهمسرت خوب باش و عاشقانه زندگیتو کن و مسائل زندگیت رو پیش کسی باز نکن از همسرتم همین رو بخواه

۹ ماه ازدواج کردین! اونوقت مادرشوهرت تا الان هیچی نگفته؟ اینجا که شوهرت هیچی نگفته گفته تصمیم گیری زندگی هرکی بخودش مربوطه..یعنی مادرش گفته ولی اون با ازدواج با شما رفتین سرخونه زندگیتون مخالفتشو اعلام کرده به مادرش یعنی تو زندگی شخصی من شما دخالت نکن

چند روز دیگه با همسرت برو اونجارک بگو من و همسرم مشکلی نداریم و همسرم به شما در مورد طلاق حرف نزدهچر ...

حوصله ندارم اینجوری وارد شم و همکلام شم

دلم می‌خواد جور دیگه ای سیاست پیشه کنم

شاید پیش خودش نشسته تحلیل کرده خواسته یه دستی بزنه سردربیاره

شایدم از ایناس که فکر و خیال میکنه و الکی استرس میگیره شلوغش میکنه

چیزای زیادی میتونه باشه در کل بهتره پیگیری نکنی بیخیال شی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
2809