2777
2789

خیلی هم خوشگله مبارکش باشه

قرمز دختر و پسر نداره بزارین بچه همه ر نگا رو بپوشه

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا دخترونه نیس . دخترونه ها خیلی ملوس ترن

آخيش خیالم راحت ترشد هیچ کس تایید نکرد که دخترونه هست ولی خدارو شکر بزرگ نخریده همین امسال بپوشه سال بعد اون که به دلم بشینه میخرم براش

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 

نه اصلا خیلی یم خوشگله

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خوبه ...پسرام قرمز میپوشن فقط کاش بزرگتر میخرید پشتش یخ نکنه ..حالا چرا استیکر چشم رو پسرت گذاشتی خخ ...

نه بابا بهتر که بزرگ نخریده بدار زود کوچک بشه بره پی کارش . میدونی گفتم شناسایی نشم یه وقت کلی تاپیک شخصی دارم خب کلی فامیل وآشنا هستن از چهره پسرم ممکنه بشناسن 

تو این سن که خیلی از لباسا و رنگا جنسیت نداره

مثلا اگه دختر ابی بپوشه میشه پسرونه؟!

قرمزم که کلا رواله بین دختر و پسر حتی تو بزرگسالی

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

خوبه که رنگش ببین بچه چه می‌خنده خوشش اومده چه اندازه هم گرفته سایزشو

آره خودش خیلی ذوق کرد سریع پوشید گفت میرم به مامان جون نشون بدم مادرشوهرم طبقه پایین هست رفت اونجا نشونش بده 😅😅😅 

تو این سن که خیلی از لباسا و رنگا جنسیت ندارهمثلا اگه دختر ابی بپوشه میشه پسرونه؟!قرمزم که کلا رواله ...

میدونم میگم مثلا شاید قرمزش خیلی روشنه 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 انگار هیچکس با نظر من موافق نبود😆😆

آره خودش خیلی ذوق کرد سریع پوشید گفت میرم به مامان جون نشون بدم مادرشوهرم طبقه پایین هست رفت اونجا ن ...

الهییی خدا حفظش کنه پس دیگه نزن تو ذوق شوهرت یوقت نگی این چیه گرفتی دخترونس اله بله

میدونم میگم مثلا شاید قرمزش خیلی روشنه 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 انگار هیچکس با نظر من موافق نبود😆😆

نه عزیزم قرمزش عادیه

اگه صورتی بود میشد دخترونه، اونم نه هر صورتی ای

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

الهییی خدا حفظش کنه پس دیگه نزن تو ذوق شوهرت یوقت نگی این چیه گرفتی دخترونس اله بله

ممنونم عزیزم ولی گفتم به شوهرم 🙉🙉🙊🙊😂😂😂

2810