2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست
پسرای هم کلاسیم ک اصلا خوب نیستن😂ترمای بالاتر یا رزیدنتا هم اصلا پیش نیمده تاحالا نمیدونم دنبال دخ ...

چرا مگه چطور دختری هستی؟

من خودم رو پسری از فامیل کراش بودم پزشکی میخوند وایییی پیج اینستاشو چک کردم

اکثر پیجایی که دنبال می‌کرد...مخ زنی ت دانشگاه و مخ زنی دختر و آنها بود...

اون اون روز فکر میکنم این پسرای پزشکی خیلی هوس بازن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توده فیبروادنوم سینه ممکنه بدخیم شه؟من ۱۶ سالمه و از ۱۴ سالگیم دارمیه بار سونو دادم BIRADS 3 بوده و ...

چون birads ۳ بودید باید هر ۶ ماه فالو بشه 

فعلا بدخیم نیست ولی باید حتما پیگیری کنید

خوشبخت باشید عزیزممنم میگم حتما پزشک نمیخوام خیلی از پزشکا اصلا پزشک نمیخوان البته من میگم یا لیسانس ...

لطفا به این حرفای عامیانه که میگن دکتر هستی و شوهر میخای چکار و...گوش ندید که حالتون بدتر بشه..فکر میکنن پزشک ها دیگه آدم های متفاوتی از کره خاکی هستند که نه نیاز عاطفی و روحی دارند و نه نیاز جسمی..و مطمئن باشید قطعا آنچه که براتون مقدر هست اتفاق میفته و نگران نباشید و البته سعی بکنید از طریق مختلف و بصورت غیر مستقیم به اطرافیان آشنایان اعلام بشه که شما می‌خواهید ازدواج کنید گاها خواستگاران بدلیل اینکه احساس غیر هم سطحی دارند اقدام نمی‌کنند.. پیروز باشید

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

چرا مگه چطور دختری هستی؟من خودم رو پسری از فامیل کراش بودم پزشکی میخوند وایییی پیج اینستاشو چک کردما ...

باحجاب و ماخوذ ب حیا😂😂

از سبک بازی خوشم نمیاد

البته خجالتیم هستم خیلی ارتباط نمیگیرم با بقیه

لطفا به این حرفای عامیانه که میگن دکتر هستی و شوهر میخای چکار و...گوش ندید که حالتون بدتر بشه..فکر م ...

دقیقا

من الان انقدر دوست دارم مادر بشم ک سر هر بچه ای ک تو لیبر به دنیا میومد اشکم درمیومد 🫠😄

باحجاب و ماخوذ ب حیا😂😂از سبک بازی خوشم نمیادالبته خجالتیم هستم خیلی ارتباط نمیگیرم با بقیه

همین خوبه عزیزم

شما جواهر هستی..به.ارزشت هیچوقت شک نکن

من خیلی بدپسرای علوم پزشکی رو میشنوم و حتی یه مورد که گفتم بالاتر هم دیدم

اینکه تو اون جو و بین این پسرای جوگیر پزشکی که اکثرا تازه چشم و گوششون باز شده پاک بمونی...مطمئن باش خدا میبینه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤