2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست
وای که چقد پزشکا خودشونو دست بالا میگیرن

چرا نگیرن عزیزم ؟

یکی از تاپ ترین رشته ها رو با سختی قبول شدن ، معلومه که لول شون بالاتر از ادم معمولیه و استاندارداشون باید بالاور باشه

تکاپو برای نجات ✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان همسر من لیسانسه با یه شغل خوبمن دانشجوی ترم ۲ کارشناسی خانه دارکفویت نداریم؟

سلام

عزيزم همسر شما ليسانسه

شما هم درست تموم شه به ايشون ميرسي

اين خانم پزشك هست

جز مشاغلي هست كه بهتره با هم سطح خودش ازدواج كنه

شما كه متاهلي بايد بهتر بدوني

الان فكر كن يك بساز بفروشه ميلياردر با تحصيلات ديپلم بياد خواستگاري ايشون

كيس مناسبي براي يك پزشك نيست

حتي اگر ادم خوبي باشه 

افراد با تحصيلات بالا بايد با هم تراز خودشون ازدواج كنند

( ليسانس الان ديپلم قديم حساب ميشه) ايشون پزشكه

مگه پزشکا با پزشکا ازدواج نمیکنن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
چرا نگیرن عزیزم ؟یکی از تاپ ترین رشته ها رو با سختی قبول شدن ، معلومه که لول شون بالاتر از ادم معمول ...

بنظر من هر شغلی قابل احترامه اگه دنبال لول هستین ادمای پولدار از همه لولشون بالاتره وگرنه یه پزشک هم مثل هر ادم دیگه ایی شغلشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

کو پس چرا تو این چند سالی ک درس خوندم کسی تو بیمارستان منو ندید؟

خانم دکتر من یه کنکوریم

بنظرتون رشته ی پزشکی درآمدش می ارزه به سختیش؟

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
آره من در آمدش برام مهم نیست اگه مثل خودم دانشجو پزشکی باشه یا دندون

پس تو دانشگاه بهترین موقعیته برات که با کسی اشنا بشی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دختر پاشو واسه خودت عشق و حالتو کن حوصله شوهر داریااا

دیگه الانم نهایت 25/26 سالته زوده به موقع با آدم درستش وارد رابطه میشی 

تو فقط تو هرچیزی ک خودت دوست داری بهترین باش 

و با هر کسی به زندگیت گند نزن 🤍

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون