2777
2789

می‌دونم دوسم نداره ها داره یعنی ولی دلی نه 

ازش پرسیدم اون روز دوسم داری؟ گفت دوست دارم ولی دلبستت نیستم 

بعد امشب ازم پرسید دوسم داری گفتم آره ولی تو نداری بعد قسم خورد دارم قربون صدقه رفت بعد گفتم بیا گول نزنیم خودمونو،بعد گفت دوست دارم قربونت برم ولی شرایطش نیست اینا 

شرایط چی نیست اخه؟ چرا منو داره گولم میزنه بازیم میده 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما به نفعی میبره ازتمن به شششدددت معتقدم پسرا صبورترین شکارچیان هستن

اینکه صد درصد کدوم گربه ای محض رضای خدا موش میگیره 

اینو میدونم خودم

خب پس همونهدوستت نداره نفع جنسی میبره ازت ناراحت نشیا واقعیته بالاخره خودتم میدونی

یعنی چی واقعا🥺💔

یعنی همش الکیه قربون صدقه ها توجه کردنا همه اینا؟ مگه میشه فقط واسه سو استفاده اینا باشه 

17 سالته؟؟؟ ولش کن اگر بخواد هرکاری میکنه و میاد. اگرم نیومد که معلوم میشه سرکار بودی. بعدم تو این سن و سال دنبال زندگی خودت باش بتونی کسی بشی برا خودت نه اینکه خودتو به فنا بدی وقتی سنت رفت بالا حسرت بخوری. سرنوشت خیلی زنای این سایتو ببین. تو سن شما بودم من مغزم رو هوا بود به تنها چیزی که فکر نمیکردم پسر بود. چرا انقدر زود خودتون میندازیم تو گرفتاری و دردسر؟ نمیخوای زندگی درست حسابی داشته باشی مگه؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اینکه صد درصد کدوم گربه ای محض رضای خدا موش میگیره اینو میدونم خودم

تو رابطه‌ی جدی نباید به هم به این دید نگاه کنین ! منظورم از شکارچی سواستفاده مالی و جنسی و احساسی و… هست پس رابطه تون جدی نیست دنبال منفعت و استفاده از هم هستین دیگه دوست داشتن معنی داره؟! 

تو رابطه‌ی جدی نباید به هم به این دید نگاه کنین ! منظورم از شکارچی سواستفاده مالی و جنسی و احساسی و… ...

باور کن منفعتی واسم نداره حتی ازش پول هم نمی‌گیرم 

دلم به این خوشه ک دوسم داره همین 

ولی حس میکنم فقط اون داره سو استفاده می‌کنه همین 

یعنی چی واقعا🥺💔یعنی همش الکیه قربون صدقه ها توجه کردنا همه اینا؟ مگه میشه فقط واسه سو استفاده اینا ...

وقتی زندگیت کامل به باد رفت و نابود شدی میفهمی که آره میشه. اون روی هیولا و وحشتانکش رو روزی خواهی دید البته با چشمای باز. چرا یه دختر 17 ساله با مرد 32 ساله باید زندگیشو از بین ببره؟ چی تو ذهنتون هست به قرآن. حالا تا آخرش نری و کامل به باد نری متوجه هیچی نمیشی هرچی ما بگیم فایده ای نداره. تا آخرش برو تا تک تک همه حرفامو متوجه بشی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون