2777
2789
عنوان

اول زندگی خونه خانواده شوهر

93 بازدید | 13 پست

الان چند وقته قرار خونه بخریم نشد بابام علاوه وام ازدواج داد شوهرم  قرار بود به شوهرم کمک کنه درصورتی که خانواده شوهرم هیچ حمایتی نکردن

بعد اگ خونه نخریم یا باید بریم طبقه پایین مادر شوهرم اینا یا مستاجری

خانواده شوهرم مخصوصا مادر شوهرم آدم فضول دخالت کن با عقاید مسخره از ایناست که خیلی چرت پرت میگه  به زور میرم خونشون در حد دوساعت تحملش میکنم

بعدنمیتونیم بریم مستاجری از پس هزینه های مستاجری برنمیایم بعدم چندسال مستاجر باشیم ، درآمد شوهرکافی نیست (خونه که خواستیم بخریم ماشین طلا وام ازدواج کمک بابام ) که نشد

میخام با خانوادم درمورد طلاق حرف بزنم بنظرتون کار درستیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی شده برید زیرزمین جایی ولی خانواده همسر نع

منم عمرا پامو بزارم اونجا برم بمیرم بهتر برم اونجا چون دقیقا اونجا یعنی مردن چون من بشدت حال روحی بده اونم بدترش میکنن

بخاطر خونه طلاق بگیرید؟؟نکن عزیزم خدا بزرگه 

مگه همه اول زندگی خونه از خودشون دارن؟

اگه براتون موضوع مهمیه خونه باید قبل ازدواج به این چیزا فکرمیکردین نه الان 

مسکن مساله مهمی هست ولی واقعا انقدر رابطه تون برات بی مفهومه که به راحتی میخوای بزنی زیرش ؟

خب عزیزم برم کجا زندگی کنم به هیچ وجه طبقه پایین مادرشوهرم اینا نمیتونم برم چون اونجا اوضاع خیلی بده

فقط همین؟ طلاق؟خونه ی کوچیکتر یه محله پایین تر عروسی نگیرید پول اونم بذارید پول خونه

اون خونه که قرار بود بگیریم  خیلی کوچیک بود که نشد الان بحث خونه ن عروسی

بخاطر خونه طلاق بگیرید؟؟نکن عزیزم خدا بزرگه مگه همه اول زندگی خونه از خودشون دارن؟اگه براتون موضوع م ...

من قبل ازدواج گفتم مسله خونه ، صبحت به این بود که بریم خونه خانواده شوهرم ولی من نمیدونستم چجور آدم اینان آلان که شناختمشون عمرا بزارم پامو اونجا

اون خونه که قرار بود بگیریم خیلی کوچیک بود که نشد الان بحث خونه ن عروسی

چی بگم 

شوهرت رو دوست نداری؟ میدونی مشکلات دیگه هم هست انگار 

من جات بودم با چند تا مشاور صحبت میکردم 

به هر حال الان عقدی مساله مهمیه 

لباس نیست که از تنت در بیاری یکی دیگه 

من میگم صحبت بکن بیشتر فکر کن ببین چی میشه 

در نهایت عجله نکن 

حالا به جای این ماه ماه دیگه عنوان کنی چی میشه؟

عجله کار شیطونه 

خوب فکر کن بعد با چند نفر مشاور مشورت کن ببین چی میشه 

ان شاالله خیر باشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من قبل ازدواج گفتم مسله خونه ، صبحت به این بود که بریم خونه خانواده شوهرم ولی من نمیدونستم چجور آدم ...

میفهمم چی میگی عزیزم کلا خوبم باشن نمیشه با خونواده شوهر یجا زندگی کرد