2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یعنی الان نامزد من...؟🤦🏻‍♀️یعنی ممکن نیست من این بیماری رو به همسرم انتقال داده باشم؟🥺

ن عزیزم این چه حرفیه میزنی مگه تو از کجا گرفتی ک به اون منتقل کنی؟ قبل اون با کسی رابطه جنسی داشتی مگه ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب یعنی الان نامزد من...؟🤦🏻‍♀️یعنی ممکن نیست من این بیماری رو به همسرم انتقال داده باشم؟🥺

چرا ممکنه. اگر با کسی غیر نامزدت رابطه داشتی ممکنه از اون گرفته باشی و به نامزدت منتقل کرده باشی.

چرا ممکنه. اگر با کسی غیر نامزدت رابطه داشتی ممکنه از اون گرفته باشی و به نامزدت منتقل کرده باشی.

خب من تا حالا با کسی رابطه نداشتم 

یعنی الان تنها احتمالش اینه که نامزدم با شخص دیگه ای....؟

M❤️S
ن عزیزم این چه حرفیه میزنی مگه تو از کجا گرفتی ک به اون منتقل کنی؟ قبل اون با کسی رابطه جنسی داشتی م ...

خب من با کسی رابطه نداشتم 

الان تنها احتمالش اینه که اون با شخص دیگه ای رابطه داشته ؟دلیل دیگه ای نداره؟

M❤️S
خب من با کسی رابطه نداشتم الان تنها احتمالش اینه که اون با شخص دیگه ای رابطه داشته ؟دلیل دیگه ای ندا ...

گفتم ک این بیماری فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وای من بر🥺پس چرا دکتر به نامزدم گفته با خانومت رابطه داشتی نامزدمم گفته اره بعد دکتره گفته احتمالأ ...

خب منظور اون این بوده که از شریک جنسیت گرفتی. نه این که الزاما از شما. ببین این بیماری STI هست یعنی عفونتی که از طریق رابطه جنسی منتقل میشه. ایشون با رابطه ی جنسی بهش منتقل شده و بعد با رابطه جنسی به شما منتقل کرده. یه راه دیگه ی انتقال هم استفاده از وسایل آلوده به ترشحات عفونی هست. ینی یه نفر یه وسیله ای رو به جاهاییش که عفونت داره زده (واژن، مقعد یا دهان) و بعد طی زمان کوتاهی همسرت همون وسیله رو به آلتش زده و ترشحات عفونی فرد مبتلا بهش منتقل شده و در نتیجه همسرت هم مبتلا شده.

خب منظور اون این بوده که از شریک جنسیت گرفتی. نه این که الزاما از شما. ببین این بیماری STI هست یعنی ...

البته احتمال انتقال از طریق وسایل مشترک کمه چون باکتریش خارج بدن زیاد زنده نمیمونه.