2777
2789
عنوان

به جاریم بگم یا زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4984 بازدید | 143 پست
آخه چه استدلالیه میگی که عمدی درست می‌کنهشاید یادش رفته یا کلا مدلش اینجوریه که فقط گوشت گوساله میخو ...

منم اصلا توقع ندارم اینکارو بکنه اما خدا شاهده سیب زمینی کنارش بود باز با برنج میخوردم اونم نمیزاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدایاااا

خوب نخور 

برنج خالی و سالاد بخور آب خورشت بخور...‌

خیلی زشته به میزبان بگی اینو نمیخورم اونو نمیخورم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چرا گوساله نمیخوری؟  سفارش بده برات برّه قربانی کنن خااانوم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
منم دقیقا استاد شدم تو این کار 😂😂 من هرگز گوشت نمی‌خورم ولی جوری غذا میخورم کسی متوجه نمیشه

آفرین

چون شاید صاحب خونه در توانش همون بوده ک درست کرده

اگه بگی دلش بشکنه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نه از بچگی بدم میاد

بچه من ۹ سالشه از خورش کرفس متنفره اون هفته خونه اقوام رفتیم اصلا به روی خودش نیاورد ونشست خورد منو پدرش تعجب کردیم ازش پرسیدم گفت این خانوم برای این غذا زحمت کشیده وبی ادبیه نمیخوردم بعد شما ماشاله ازدواج هم کردی این سواله اون میزبان برای شما زحمت میکشه وارزش قاعل شده